USD34,07
EURO38,04
JPY0,240000
RUB0,369800
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.834,00
BTC62.892,58
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. MG HS PHEV: 1000 km’den Fazla Menzil, Hibritin Turbosu Türkiye’de

MG HS PHEV: 1000 km’den Fazla Menzil, Hibritin Turbosu Türkiye’de

MG HS PHEV: 1000 km'den Fazla Menzil, Hibritin Turbosu Türkiye'de
MG HS PHEV: 1000 km'den Fazla Menzil, Hibritin Turbosu Türkiye'de
service

Çin’in önde gelen otomotiv üreticisi SAIC Grubu’nun markası MG, Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv aracılığıyla satışa sunduğu yeni MG HS modeli ile dikkat çekiyor. MG HS PHEV, 1000 km’den fazla menzil sunan, hibritin turbosu olarak adlandırılan, şarj edilebilir hibrit (PHEV) versiyonuyla ekim ayında Türkiye yollarına çıkacak.

Hibritin Turbosu: MG HS PHEV

MG HS PHEV, 100 km’yi aşan mesafeyi hiç benzin harcamadan sadece elektrikli olarak kat edebiliyor. 1000 km’den fazla menzile sahip olan model, ultra düşük yakıt tüketimi ve turbo hibrit motoru ile öne çıkıyor. SAIC Londra Dizayn Ofisi’nde geliştirilen MG HS PHEV, yeni ön ızgarası, daha ince farları ve farları birbirine bağlayan merkezi siyah panel ile SUV tasarımına daha teknolojik bir görünüm kazandırıyor. Arkada ise ön farların tasarımını yansıtan LED stop lambaları merkezi bir motifle birbirine bağlanarak, özellikle geceleri dikkat çeken X şekli özgün bir ışık imzası oluşturuyor.MG HS PHEV: 1000 km'den Fazla Menzil, Hibritin Turbosu Türkiye'de

Yeni Nesil Teknoloji ve Tasarım

MG HS PHEV, MG’nin yeni nesil tasarım dilini yansıtarak 1.890 mm genişlik ve 4.670 mm uzunluk sunuyor. Modelin aks mesafesi de artarak 2.765 mm’ye ulaştı ve böylece daha da geniş bir iç mekana kavuştu. SAIC’in geliştirdiği yeni yazılım, turbo hibrit teknolojisi ve 145 PS gücündeki 1.5 litrelik turbo benzinli motor ile 185 PS’lik elektromotorun kombinasyonuyla 339 beygir güç üretiyor. Araç 6.9 saniye içinde 0-100 km hıza ulaşmayı başarıyor.MG HS PHEV: 1000 km'den Fazla Menzil, Hibritin Turbosu Türkiye'de

Premium İç Mekan ve Zengin Donanım

SAIC Design Londra tarafından Avrupa müşterilerinin beklentilerine göre hazırlanan MG HS PHEV, daha büyük hacim, işlevsellik ve konfor hedefliyor. 19 inç elmas kesim alaşımlı jantları, aerodinamik ve keskin yan silüeti, ön ve arka modern far grubu ile çok dinamik görünüme sahip olan model, siyah ve taba olmak üzere iki farklı iç renk seçeneği sunuyor. Premium his yaratan malzemeler, sadeliğin önde tutulduğu tasarım diliyle yalınlığı önemseyen müşteriler için ideal. İddialı model, iki yüksek çözünürlüklü ekrandan oluşan yekpare geniş ekran (12.3 inç 2 ekran), kablosuz akıllı telefon şarjı, hafızalı yan aynalar, bel desteği ayarlı 6 yönlü ve hafızalı sürücü koltuğu, otomatik bagaj kapağı, 360 derece çevre görüş kamerası, 8 hoparlörlü hi-fi sistemi ile donatılmış. MG, araç dışına elektrik verebilmeyi mümkün kılan V2L Enerji Paylaşım Özelliğini ilk defa bir hibrit modelinde sunuyor.

Gelişmiş Güvenlik Özellikleri ve Yarı Otonom Sürüş

MG HS PHEV, yüksek güvenlik önlemlerinin yanı sıra yarı otonom sürüşe imkan tanıyor. Yaya ve Bisiklet Algılama Özelliği ile Aktif Acil Durum Freni, Şerit İhlal İkazı ile Şerit Takip Desteği, Şerit Değiştirme Desteği ile Kör Nokta Monitörü, Sürücü Dikkat Dağınıklığı Uyarısı, Ön Çarpışma Uyarısı, Arka Çapraz Trafik Uyarısı ve Kapı Açma Uyarısı, Adaptif Hız Sabitleyici, Trafikte Sürüş Sistemi başta olmak üzere gelişmiş MG Pilot Teknolojik Sürüş Destek Sistemleri’ni standart olarak sunuyor.

MG HS PHEV, 1000 km’den fazla menzili, hibritin turbosu olarak adlandırılan performansı, yeni nesil teknolojisi ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle Türkiye’de yeni bir dönem başlatacak. MG HS PHEV, hem şehir içi kullanımda hem de uzun yolculuklarda konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir