USD34,09
EURO38,07
JPY0,239900
RUB0,370000
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.835,45
BTC62.832,53
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Anadolubank’ta 2 Üst Düzey Atama: Perakende ve Mali İşler’de Yeni Yüzler

Anadolubank’ta 2 Üst Düzey Atama: Perakende ve Mali İşler’de Yeni Yüzler

featured
service

Türk bankacılık sektörünün köklü isimlerinden Anadolubank, iki önemli pozisyona yeni yöneticiler atadı. Bankanın Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı görevine Kadriye Didem Karaca, Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevine ise İlker Teker getirildi.

Kadriye Didem Karaca: Perakende Bankacılıkta Deneyim ve Başarı

Kadriye Didem Karaca, 1998 yılında Egebank’ta kariyerine başladı. Daha sonra Alternatifbank ve HSBC Bank’ta görev aldıktan sonra, 2003 yılında Anadolubank’a katıldı. Portföy Yöneticisi ve 10 yıl boyunca Şube Müdürü olarak görev aldı. 2016 yılından itibaren Perakende Bankacılık Bölüm Başkanlığı görevini üstlenen Karaca, Özel Bankacılık, Dijital Satış ve Performans Yönetimi, Mevduat Fiyatlama ve Satış Yönetimi, Sigorta, Perakende Bankacılık, Kurumsal İletişim ve Reklam Birimleri’ni yönetti.

İlker Teker: Mali İşlerde Uzmanlık ve Tecrübe

İlker Teker, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü mezunu. Aynı üniversitede bankacılık alanında yüksek lisans yaptı. Çalışma hayatına 2004 yılında Yapı ve Kredi Bankası’nda başladı. 2007-2015 yılları arasında Eurobank Tekfen’de Kredi Riski Birim Müdürü olarak görev aldı. 2015-2017 yılları arasında Anadolubank’ta Risk Yönetimi Bölüm Başkanlığı görevini üstlendi. 2017 yılından bu yana da Mali İşler Bölüm Başkanı olarak görevini sürdürüyordu.

Anadolubank’ta 2 Üst Düzey Atama: Perakende ve Mali İşler’de Yeni Yüzler

Anadolubank, bu atamalar ile Perakende Bankacılık ve Mali İşler alanlarında güçlü isimlerle yoluna devam ediyor. Kadriye Didem Karaca ve İlker Teker’in deneyimleri ve uzmanlıkları, bankanın hedeflerine ulaşmasında önemli rol oynayacak.

Anadolubank, iki önemli yönetici atanmasıyla hem Perakende Bankacılık hem de Mali İşler alanlarında yeni bir döneme giriyor. Yeni görevlerine başlayan Kadriye Didem Karaca ve İlker Teker’in başarılı çalışmalarının bankanın geleceğine olumlu katkı sağlayacağı düşünülüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir