USD34,11
EURO38,09
JPY0,237000
RUB0,368600
GBP45,40
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.865,52
BTC63.232,90
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Avon Tokat’ta İlk Mağazasını Açtı: 100’den Fazla Ürün Seçeneği Sunuyor

Avon Tokat’ta İlk Mağazasını Açtı: 100’den Fazla Ürün Seçeneği Sunuyor

Avon Tokat'ta İlk Mağazasını Açtı: 100'den Fazla Ürün Seçeneği Sunuyor
Avon Tokat'ta İlk Mağazasını Açtı: 100'den Fazla Ürün Seçeneği Sunuyor
service

Avon, çok kanallı satış stratejisi kapsamında Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor. Şirket, Tokat’taki ilk perakende satış noktasını açarak, parfüm, renkli kozmetik, kişisel bakım, cilt ve saç bakımı gibi kategorilerde yüzlerce ürünü tüketicilerle buluşturuyor.

Avon Tokat’ta Yeni Bir Mağaza Açtı

Dünyanın ve Türkiye’nin en çok tercih edilen kişisel bakım ve kozmetik markalarından Avon, Tokat’ta ilk mağazasını açarak müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Mağazada parfüm, renkli kozmetik, kişisel bakım, cilt ve saç bakımı gibi kategorilerde yüzlerce ürün bulunuyor.

Avon Tokat'ta İlk Mağazasını Açtı: 100'den Fazla Ürün Seçeneği Sunuyor

Avon, Tokat’ta Büyümeye Devam Ediyor

Avon, Tokat’taki yeni satış noktası ile daha fazla insana ulaşmayı hedefliyor. Şirket, yıllardır kadınların güvendiği ve sevdiği kozmetik markalarından biri olarak, doğrudan satışın yanı sıra online kanallar ve perakende satış noktaları aracılığıyla ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor.

Avon, Tokat’taki ilk perakende satış noktasını açarak, çok kanallı satış stratejisi kapsamında büyümeye devam ediyor. Şirket, Tokat’ta açtığı yeni mağaza ile daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir