USD34,11
EURO38,13
JPY0,238200
RUB0,369500
GBP45,48
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.876,34
BTC62.864,19
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Türk Telekom’dan Öğrencilere Özel %50’ye Varan İndirimli Teknoloji Fırsatları!

Türk Telekom’dan Öğrencilere Özel %50’ye Varan İndirimli Teknoloji Fırsatları!

Türk Telekom'dan Öğrencilere Özel 'ye Varan İndirimli Teknoloji Fırsatları!
Türk Telekom'dan Öğrencilere Özel %50'ye Varan İndirimli Teknoloji Fırsatları!
service

Yeni eğitim öğretim dönemi başlıyor ve Türk Telekom, öğrenciler ve veliler için özel olarak tasarlanmış bir okula dönüş kampanyasıyla teknoloji ihtiyaçlarına çözüm sunuyor. Kampanya kapsamında, akıllı çocuk saati, tablet ve bluetooth kulaklık gibi birçok üründe cazip indirimler ve taksit seçenekleri sunuluyor.

Okula Dönüş Kampanyası ile Teknolojiye Kolay Ulaşım

Türk Telekom Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısı Osman Çolak, kampanyanın öğrenci ve velilerin teknoloji ihtiyaçlarını karşılamayı amaçladığını belirterek, ‘Türk Telekom olarak, Türkiye’nin dijital dönüşümünde öncü rol oynarken, müşterilerimizin farklı alanlardaki teknoloji gereksinimlerine yönelik çözümler sunuyoruz.’ dedi.

Türk Telekom'dan Öğrencilere Özel 'ye Varan İndirimli Teknoloji Fırsatları!

Çeşitli Teknoloji Ürünlerinde Cazip İndirimler ve Taksit Seçenekleri

23 Eylül tarihine kadar devam edecek kampanyada, TCL Tab 10L Gen2 3/32 GB tablete 1.200 TL indirim uygulanıyor. Inteya Hiwatch Pro Akıllı saat alanlara, Inteya HiGo ENC 2 kulaklık %50 indirimle ve 12 ay taksit seçeneğiyle sunuluyor. Ayrıca, TCL MT 42 akıllı çocuk saati, Huawei Freebuds SE 2 bluetooth kulaklık ve Samsung Galaxy Tab A9+ tablet, peşin fiyatına 6 taksit fırsatı ile alınabiliyor.

Türk Telekom'dan Öğrencilere Özel 'ye Varan İndirimli Teknoloji Fırsatları!

Türk Telekom, okula dönüş kampanyasıyla öğrenci ve velilerin teknoloji ihtiyaçlarını karşılamak için cazip fırsatlar sunuyor. Kampanya, akıllı çocuk saati, tablet ve bluetooth kulaklık gibi önemli teknolojik ürünlerde indirim ve taksit seçenekleri sunarak, öğrencilerin eğitimlerine daha iyi bir şekilde hazırlanmalarını ve velilerin bütçelerini korumalarını hedefliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir