USD34,11
EURO38,14
JPY0,237900
RUB0,367700
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.933,69
GR. ALTIN2.871,84
BTC63.478,24
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Upbit Borsası BIGTIME Token’i Listeledi: Fiyatı %35’in Üzerinde Yükseldi!

Upbit Borsası BIGTIME Token’i Listeledi: Fiyatı %35’in Üzerinde Yükseldi!

Upbit Borsası BIGTIME Token'i Listeledi: Fiyatı 'in Üzerinde Yükseldi!
Upbit Borsası BIGTIME Token'i Listeledi: Fiyatı %35'in Üzerinde Yükseldi!
service

Güney Kore’nin önde gelen kripto para borsalarından Upbit, platformuna yeni bir işlem çifti olarak BIGTIME/KRW’yi eklediğini duyurdu. Bu listelemeyle Big Time oyununun ana ağ varlığı olan BIGTIME token’i, Güney Kore wonu (KRW) piyasasında işlem görmeye başlayacak.

Listeleme Alım Satım Tarafında Çeşitli Kısıtlamalarla Gerçekleşecek

Upbit, BIGTIME token’inin piyasada dengesizlik yaşanmaması için ilk işlem döneminde bazı alım satım kısıtlamaları uygulayacak. İlk beş dakika boyunca alım emirleri kısıtlı olacak ve bir önceki günün kapanış fiyatının %10’undan daha düşük fiyatlı satış emirleri de sınırlandırılacak. Piyasa emirleri ve limit emirleri de işlem başlangıcından sonraki bir saat için kısıtlı olacak.

Upbit Borsası BIGTIME Token'i Listeledi: Fiyatı 'in Üzerinde Yükseldi!

BIGTIME Nedir?

BIGTIME, kıyamet öncesi bir dünyada geçen çok oyunculu RPG oyunu Big Time’ın ana ağ varlığıdır. Oyuncular, karakterlerini geliştirmek için kullanabilecekleri silah ve zırh gibi oyun içi öğeleri toplayabilir ve takas edebilirler. Oyuncular bu öğelerin mülkiyetine sahip olur, bu da oyuncu odaklı bir oyun ekonomisi teşvik eder. BIGTIME token, oyun içinde eşya üretmek, yükseltmek ve prestij portallarına erişmek için kullanılır.

Upbit Borsası BIGTIME Token'i Listeledi: Fiyatı 'in Üzerinde Yükseldi!

Upbit’in BIGTIME Listelemesi

Upbit, listeleme duyurusunun ardından yaklaşık 24 saat boyunca herhangi bir ücret ödemeden BIGTIME token’leri çekilebilmesi için sınırlı süreli bir teklif sunuyor. Bu süre sonunda standart para çekme ücretleri uygulanacak. Upbit, kullanıcıları para çekme sırasında görüntülenen geçerli para çekme ücretlerini doğrulamaya teşvik ediyor. Desteklenmeyen ağlar üzerinden yapılan para yatırma işlemleri kabul edilmeyeceği için kullanıcılar para yatırmadan önce ağ uyumluluğunu kontrol etmelidir. Upbit’te BIGTIME yatırma işlemleri için desteklenen tek ağ Ethereum’dur.

Upbit Borsası BIGTIME Token'i Listeledi: Fiyatı 'in Üzerinde Yükseldi!

Upbit’in BIGTIME token’ini listelemesi, altcoin’in fiyatında %35’in üzerinde bir artışa neden oldu. BIGTIME’ın gelecekteki performansını, oyunun popülaritesi ve oyun içindeki ekonomik faaliyetler belirleyecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir