ABD Seçimi: Bitcoin’e 2 Farklı Hedef! Trump mı, Harris mi?

ABD Seçimi: Bitcoin'e 2 Farklı Hedef! Trump mı, Harris mi?

Kasım ayındaki ABD Başkanlık seçimi, kripto para piyasası için belirleyici olacak. Biden yönetiminin kripto endüstrisine olan baskısı ve Trump’ın vaatleri, piyasayı iki farklı yöne çekebilir. Bernstein analistleri, seçim sonucuna göre Bitcoin’in fiyat hedefini belirledi.

ABD Seçimi ve Bitcoin

Kasım ayındaki ABD Başkanlık seçimi, Bitcoin ve kripto para piyasası için önemli bir etken olacak. Biden yönetiminin kripto endüstrisi üzerindeki baskısı ve Trump’ın kripto dostu vaatleri, piyasayı iki farklı yöne çekebilir. Seçimlerin fiyat üzerindeki etkisi, düzenleyici baskı ve regülasyonlara dair seçim sonucuna bağlı olarak görebileceğimiz iki farklı tutumla ilgili.ABD Seçimi: Bitcoin'e 2 Farklı Hedef! Trump mı, Harris mi?

ABD Seçimi ve Bitcoin Hedefi

Trump kazanırsa, Fed yıllarca rezervinde Bitcoin biriktirebilir, Gensler kovulabilir, net kurallar oluşturulabilir ve kripto daha da meşru hale gelebilir. Ancak Harris kazandığında Biden yönetiminin mevcut duruşunun devam etme potansiyeli yüksek. Harris, yıllardır yönetimdeki ikinci kişi yani Başkan Yardımcısı.

Analistlerin Bitcoin Hedefleri

Başkanlık seçim sonucuna bağlı fiyat hedeflerini açıklayan Bernstein analistleri, önümüzdeki 48 saatte göreceğimiz şeyin de sinyalini vermiş oldu. Yarınki tartışma programında adayların performansı, Bitcoin fiyatının bugünden Kasım ayında hedeflenen iki uçtan birine hareket etmesine neden olabilir.

Bitcoin’in Potansiyel Fiyat Hedefleri

Analistlerin raporuna göre, Kamala Harris seçimi kazanırsa, Bitcoin (BTC) fiyatı 30.000 ile 40.000 dolar aralığında yeni bir test yapabilir. Ancak Trump’ın koltuğa oturduğu senaryoda hedeflenen şey, son çeyrek için 80.000 ile 90.000 dolar aralığıdır.

Analistler, geçtiğimiz ay yaptıkları değerlendirmede Bitcoin düşüşünün seçim anketlerinde Harris’in öne geçmesiyle alakalı olduğunu da yazmıştı. Yarınki aday performansları, bu iki uç hedeften birine fiyatın şimdiden prova yapmasına neden olabilir. Belki de Harris, seçimlere birkaç ay kalmışken kripto konusunda Trump’a rakip olabilecek vaatler açıklar? Peki, seçimleri önde götürürken Biden’ın zıddı bir politika benimsemesinin ona ne faydası olacak?

Exit mobile version