USD38,09
%0.33
EURO43,49
%0.16
JPY0,002698
%0
RUB0,464900
%0.31
GBP51,23
%0.15
EURO/USD1,14
%0.25
BIST9.317,24
%-0.84
GR. ALTIN4.076,18
%0.31
BTC84.469,83
%-0.56

Son Haberler

Ekonomi

BDDK, Kredi Derecelendirme Sınırını Yükseltti

BDDK, kredi derecelendirme zorunluluğunda alt sınırı 500 milyon TL’den 750 milyon TL’ye çıkardı. Detaylar haberimizde.

Gündem

EKK Kararları Ekonomide Dengelenmeyi Destekliyor

EKK toplantısında makro finansal istikrar ve fiyat istikrarı hedefleri için önemli değerlendirmeler yapıldı. Dezenflasyon süreci başarıyla sürüyor.

Borsa

Akfen GYO 2025 Temettü Kararını Açıkladı

Akfen GYO, 2024 mali dönemine ait kâr dağıtımı konusunda pay sahiplerinin onayına sunulacak kararını açıkladı.

Borsa

TOFAŞ Hisselerinde TEB ve Finansman Alımları

TOFAŞ hisse senetleri haftanın son işlem gününde güçlü yükseliş yaşarken TEB ve Yatırım Finansman dikkat çekti.

Ekonomi

ABD’de Federal Yargıçtan CFPB Kararına Fren

ABD Bölge Mahkemesi, CFPB çalışanlarının topluca işten çıkarılmasını durdurdu. Kritik karar siyasi ve hukuki tartışmaları alevlendirdi.

Bilgi Bankası

A101 Personel Maaşları, İş Başvurusu 2025

A101, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan şubeleriyle perakende sektörünün liderlerinden biridir. Geniş...

Ekonomi

Trump, Powell’in Fed Başkanlığını Bitirebilir mi?

Trump, Fed Başkanı Powell’e yönelik eleştirilerini artırdı. Powell’in görevden alınması gündemde tartışılıyor.

Ekonomi

Trump: Rusya-Ukrayna Barışı İçin Kararlıyız

ABD Başkanı Trump, Rusya ve Ukrayna arasında barış görüşmelerinin hız kazandığını belirterek umut dolu açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

Çin’de Yabancı Yatırımlar Düşüşte: Nedenler Ne?

Çin’de yabancı yatırımlar 2025’in ilk çeyreğinde yüzde 10,8 azaldı. Teknoloji sektöründe ise artış dikkat çekiyor.

Borsa

HSBC’nin 18 Nisan’da En Çok Aldığı Hisseler

Borsada hareketli bir gün yaşandı. HSBC, düşen endekste dikkat çeken alımlarla öne çıktı.