Aksigorta’ya Yeni Genel Müdür: Fırat Kuruca

Aksigorta'ya Yeni Genel Müdür: Fırat Kuruca

Sabancı Holding Finansal Hizmetler Grubu’ndaki entegrasyon çalışmaları kapsamında, 1 Haziran 2024 tarihinde Aksigorta Genel Müdür Vekili olarak atanan Fırat Kuruca, artık Aksigorta’nın Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Fırat Kuruca Aksigorta’nın Yeni Lideri

Sabancı Topluluğu, Fırat Kuruca’nın Aksigorta Genel Müdürü olarak atandığını duyurdu. Kuruca, bu yeni göreviyle birlikte, Aksigorta’nın büyümesini ve pazar payını artırmayı hedefliyor.Aksigorta'ya Yeni Genel Müdür: Fırat Kuruca

Aksigorta Genel Müdürü Fırat Kuruca

Fırat Kuruca, 1 Haziran 2024 tarihinden itibaren Aksigorta Genel Müdür Vekilliği görevini üstlenmişti. Bu yeni göreviyle birlikte, Aksigorta’nın stratejik hedeflerini gerçekleştirmek ve şirketin geleceğini şekillendirmek için çalışacak.

Fırat Kuruca’nın Kariyeri

Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Fırat Kuruca, 1989 yılında iş hayatına başladı. Kuruca, AvivaSA’da Genel Müdürlük görevine getirilmeden önce finans ve idari işler alanlarında çeşitli görevlerde bulundu.

Fırat Kuruca’nın Aksigorta Genel Müdürü olarak atanmasıyla birlikte, şirketin büyümesi ve pazardaki liderliğini sürdürmesi bekleniyor. Kuruca’nın deneyimi ve uzmanlığı, Aksigorta’nın geleceği için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Exit mobile version