Ams Osram ve Ledvance 10 Yıl Daha Birlikte: Genel Aydınlatma Lambası Markaları için Ortaklık Uzatıldı

Ams Osram ve Ledvance 10 Yıl Daha Birlikte: Genel Aydınlatma Lambası Markaları için Ortaklık Uzatıldı

Ams Osram ve Ledvance, genel aydınlatma lambaları için ticari marka lisans ortaklığını 2026’ya kadar uzattıklarını duyurdu. Bu iş birliği, Hong Kong ve Macao dışındaki genel aydınlatma armatürlerini de kapsayacak şekilde genişletiliyor.

Ortaklık 10 Yıl Daha Devam Edecek

2016 yılından bu yana Osram ve Sylvania markalarının lisans ortağı olan Ledvance, ABD ve Kanada’da Sylvania, Çin hariç diğer bölgelerde ise Osram markası için lisans anlaşmasının on yıl uzatıldığını duyurdu. Bu ortaklık, Ledvance’in Osram markalı lambalar için tek lisans sahibi olmasını ve Çin dışındaki bölgelerde modern armatürlere de lisans hakkı kazanmasını sağlayacak.Ams Osram ve Ledvance 10 Yıl Daha Birlikte: Genel Aydınlatma Lambası Markaları için Ortaklık Uzatıldı

Ams Osram ve Ledvance Ortaklığı

Ams Osram CEO’su Aldo Kamper, “Osram markasını genel aydınlatma alanında küresel çapta geliştirmek için Ledvance’in ideal bir iş ortağı olduğuna inanıyorum.” dedi. Ledvance Kıdemli Başkan Yardımcısı Jue Wang ise “Osram markası altında genişletilmiş lisans, işimizi dünya çapında daha da büyütmemizi sağlıyor.” şeklinde konuştu.

Ams Osram ve Ledvance arasındaki ortaklığın 10 yıl daha uzatılması, her iki şirketin de genel aydınlatma pazarındaki konumunu güçlendireceği düşünülüyor. Bu iş birliği, tüketicilere daha geniş bir ürün yelpazesi sunarken, iki şirketin de inovasyon ve sürdürülebilirlik alanında birlikte çalışmasına imkan tanıyacak.

Exit mobile version