Apple, Bu Yıl %10 Daha Fazla iPhone Üretimi İçin Sipariş Verdi!

Apple, Bu Yıl Daha Fazla iPhone Üretimi İçin Sipariş Verdi!

Apple, tedarikçilerine bu yıl geçen yıldan yaklaşık %10 daha fazla iPhone sipariş etti. Nikkei Asia’nın haberine göre, şirket tedarikçilerine 88 milyon ile 90 milyon arasında iPhone için bileşen ve parça hazırlamalarını talep etti.

Apple’ın iPhone Üretim Hedefi Arttı

Apple geçen yıl ilk siparişlerde tedarikçilerden yaklaşık 80 milyon yeni akıllı telefon istemişti. Bu yılki sipariş artışı, şirketin yeni iPhone modelleriyle ilgili beklentilerinin yüksek olduğunu gösteriyor.Apple, Bu Yıl Daha Fazla iPhone Üretimi İçin Sipariş Verdi!

Apple, %10 Daha Fazla iPhone Sipariş Etti

Nikkei’ye konuşan bazı bileşen üreticileri 90 milyondan fazla sipariş aldıklarını belirtirken, Apple’ın genellikle ilk başta daha yüksek sayıda sipariş verdiğini ve ürün satışa çıktığında bunu ayarladığını ifade ettiler.Apple, Bu Yıl Daha Fazla iPhone Üretimi İçin Sipariş Verdi!

Çin Pazarının Zorlukları

Apple tedarikçilerinden birinin yöneticisi, “Çin pazarının jeopolitik nedenlerle kesinlikle zorlu bir rekabet ortamı yaratacağını bildiğimiz için Apple’ın güçlü siparişleri konusunda oldukça temkinliyiz” dedi.Apple, Bu Yıl Daha Fazla iPhone Üretimi İçin Sipariş Verdi!

Apple’ın bu yılki yüksek iPhone üretim hedefinin, piyasadaki güçlü talep ve yeni iPhone modelleriyle ilgili beklentilerin yüksekliğinden kaynaklandığı düşünülüyor.

Exit mobile version