USD34,11
EURO38,11
JPY0,237900
RUB0,368300
GBP45,39
EURO/USD1,12
BIST9.930,09
GR. ALTIN2.864,08
BTC62.731,75
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. ASRock Gamescom’da 2 Yeni Anakartla Oyuncuları Heyecanlandıracak!

ASRock Gamescom’da 2 Yeni Anakartla Oyuncuları Heyecanlandıracak!

ASRock Gamescom'da 2 Yeni Anakartla Oyuncuları Heyecanlandıracak!
ASRock Gamescom'da 2 Yeni Anakartla Oyuncuları Heyecanlandıracak!
service

Dünya çapında anakart, ekran kartı ve oyuncu donanımı üreten ASRock, bu yıl Gamescom’da oyuncularla buluşacak. En yeni teknolojilerle donatılan AMD X870 ve Intel Z890 anakart modelleriyle oyuncuların beklentilerini karşılamayı hedefleyen ASRock, Gamescom’da stant açarak yeni ürünlerini sergileyecek.

ASRock’tan Gamescom’da Yeni Anakartlar


ASRock, bu yıl Almanya’da düzenlenecek olan Gamescom oyun fuarında oyuncular için heyecan verici yeni ürünler sunacak. Oyuncuların en iyi performansı elde etmesini sağlamak için tasarlanan AMD X870 ve Intel Z890 anakart modelleri, oyuncuların beklentilerini karşılamayı hedefliyor.
ASRock Gamescom'da 2 Yeni Anakartla Oyuncuları Heyecanlandıracak!

ASRock Gamescom’da Oyuncuları Bekliyor


ASRock, oyuncuların ihtiyaçlarına yönelik yüksek performanslı anakartlar, monitörler ve ekran kartları sunuyor. Phantom Gaming markası altında toplanan bu ürünler, oyunculara üst düzey oyun deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Gamescom’da sergilenecek yeni anakart modelleriyle ASRock, oyuncuların performans beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

ASRock Ürünleri Türkiye’de de Satışta


ASRock’ın Phantom Gaming ve Taichi serileri, Türkiye’de yetkili satıcılarda bulunuyor. Oyuncular, yüksek teknolojili donanımlara sahip bu ürünlerle oyun deneyimlerini bir üst seviyeye taşıyabilirler.

ASRock, Gamescom’da yeni anakart modelleriyle oyuncuları heyecanlandıracak. Oyuncuların ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi teknolojilerle donatılan bu anakartlar, oyun performansını artırmayı hedefliyor. ASRock’ın yeni ürünleri, Gamescom’da ziyaretçilerle buluşacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir