Bagfaş'tan 18 Şubat 2025 Tarihli Asılsız Haberler İçin Açıklama Geldi
Bagfaş Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş., asılsız haberler hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu’na önemli bir açıklamada bulundu.
Bagfaş, deniz kirliliği nedeniyle şirkete idari para cezası uygulandığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Şirket, söz konusu iddiaların asılsız olduğunu belirtti ve bu tür haberlere karşı hukuki süreç başlatacağını duyurdu.
Bagfaş, önceki Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) açıklamasında, idari para cezasının deniz kirliliğiyle alakalı olmadığını vurguladı. Şirket, mevzuat gereği kontrol edilen tüm parametrelerde sınır aşımının bulunmadığını ifade etti.
Asılsız haberleri yayan kişi ve kurumlara karşı hukuki yollara başvurulacağı açıklandı. Bagfaş, bu sürecin avukatlar aracılığıyla ivedilikle yürütüleceğini duyurdu.
Bagfaş, kamuoyuna yansıyan iddiaların gerçeği yansıtmadığını bir kez daha vurguladı. Şirket, tüm yasal haklarını kullanacağını belirtti.
Cenevre, Kıbrıs sorunu için liderler ve garantör ülkeleri bir araya getiriyor. Kritik kararlar bekleniyor.
Bank of America, Katmerciler paylarında önemli bir işlem gerçekleştirdi. İşte detaylar ve hisse oranlarındaki değişim!
16 farklı aracı kurum, Ereğli Demir Çelik için 2025 hedef fiyatlarını güncelledi. En yüksek tahmin…
ABD'li moda devi Forever 21, ikinci kez iflas başvurusu yaparak perakende sektöründe zor günler yaşıyor.
Enka İnşaat'ta gerçekleşen 400.000 lotluk hisse alımı yatırımcıların dikkatini çekti. Mehmet Sinan Tara detayları açıkladı.
Borsa İstanbul, BIST 50 hisselerinde açığa satış işlemleri için yeni bir uygulama başlattı. İşte detaylar...