Bahadır Kimya (BAHKM): 2 Milyon Doları Aşan Yeni Sipariş!

Bahadır Kimya (BAHKM): 2 Milyon Doları Aşan Yeni Sipariş!

Bahadır Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BAHKM), yurt dışındaki bir müşterisinden 2,2 milyon doları aşan yeni siparişler aldığını duyurdu. Şirket, halka arzından önce aynı müşteriden 1.406.000 dolarlık sipariş almıştı.

Yeni Sipariş Detayları

Bugün yapılan açıklamada, şirketin aynı müşteriden 818.000 dolarlık ilave bir ürün siparişi aldığı belirtildi. Yeni siparişin 134.000 dolarlık avans bedeli, Bahadır Kimya’nın banka hesabına yatırıldı. Bu gelişme, şirketin büyüme ivmesini ve yurt dışındaki pazarlardaki gücünü bir kez daha gösteriyor.Bahadır Kimya (BAHKM): 2 Milyon Doları Aşan Yeni Sipariş!

Bahadır Kimya (BAHKM)

Bahadır Kimya, yurt dışından gelen bu önemli siparişlerle, büyüme hedeflerine doğru hızla ilerliyor. Şirketin gelecek dönemdeki performansı, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.Bahadır Kimya (BAHKM): 2 Milyon Doları Aşan Yeni Sipariş!

Bahadır Kimya (BAHKM), yurt dışından gelen 2,2 milyon doları aşan yeni siparişlerle, büyüme hedeflerine doğru hızla ilerliyor. Şirketin güçlü performansı, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.

Exit mobile version