Beymen Group CEO’su Elif Çapçı, Dünya’nın En Güçlü 50 Kadınından Biri!

Beymen Group CEO'su Elif Çapçı, Dünya'nın En Güçlü 50 Kadınından Biri!

Küresel moda dünyasının en saygın yayınlarından WWD tarafından düzenlenen ’50 Women In Power 2024′ listesi açıklandı ve Türkiye’den ilk kez bir isim listeye girdi. Beymen Group CEO’su Elif Çapçı, uzun yıllardır Türkiye’de lüks perakendesine yön veren liderliği ve Beymen’in başarısıyla bu prestijli listede yerini aldı.

Lüks Perakendede Öncülük

Elif Çapçı, 50 Women In Power 2024 listesinde yer almaktan duyduğu gururu dile getirerek, Beymen’in Türkiye’deki lüks perakende sektörünün lideri olduğunu ve 1.500’den fazla markayı bünyesinde barındırdığını vurguladı. Çapçı, Beymen’i Türkiye ile lüks moda dünyası arasında önemli bir köprü olarak görüyor.Beymen Group CEO'su Elif Çapçı, Dünya'nın En Güçlü 50 Kadınından Biri!

50 Women In Power 2024

Dünya genelinde moda, perakende ve güzellik sektörüne yön veren kadın liderlerin başarılarını kutlamayı amaçlayan ’50 Women In Power 2024′ listesi, her yıl dünyanın en güçlü 50 kadınını açıklayarak başarılarını ve etki güçlerini vurguluyor.Beymen Group CEO'su Elif Çapçı, Dünya'nın En Güçlü 50 Kadınından Biri!

Beymen Group’un Başarı Hikayesi

Çapçı, Beymen’in lüksü sanat, kültür, yaratıcılık ve kaliteli yaşam arzusunun birleşimi olarak gördüklerini belirtti. Deneyim odaklı lüks yaklaşımıyla yaratıcılığı ve özgünlüğü önceliklendirerek yeni yatırımlar gerçekleştirdiklerini, hayatlara dokunmaya ve değer katmaya devam ettiklerini ifade etti.Beymen Group CEO'su Elif Çapçı, Dünya'nın En Güçlü 50 Kadınından Biri!

Kadın Liderliğinin Önemi

Çapçı, her liderin yolculuğunun kendine özgü olduğunu ve değişime açıklık, dayanıklılık, empati ve zamanın ruhunu okuma yeteneğinin önemli liderlik becerileri olduğunu vurguladı. Lüks moda perakendeciliğinin bugün yalnızca ürün satışıyla sınırlı kalmaması gerektiğini, deneyimin işin merkezinde yer aldığını ve bunun zamanın ruhunu anlamayı gerektirdiğini söyledi.Beymen Group CEO'su Elif Çapçı, Dünya'nın En Güçlü 50 Kadınından Biri!

’50 Women In Power 2024′ listesinde Türkiye’den ilk kez yer alan Beymen Group CEO’su Elif Çapçı, başarılarıyla uluslararası alanda tanınmış oldu. Çapçı’nın liderliği, Beymen’in lüks perakende sektöründeki başarısına ve kadın liderliğinin önemine dikkat çekiyor.

Exit mobile version