Binance 10 Milyon Dolar Değerinde Yeni Altcoin’i Listeliyor: Fusionist (ACE) Launchpool’da Kazanma Şansı!

Binance 10 Milyon Dolar Değerinde Yeni Altcoin'i Listeliyor: Fusionist (ACE) Launchpool'da Kazanma Şansı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 40. Launchpool projesini duyurdu ve merkeziyetsiz web3, oyun ve blockchain projesi Endurance’ın yerel token’ı olan Fusionist (ACE), listeleme için seçildi. 18 Aralık’ta listelemesi yapılacak olan ACE token hakkında önemli bilgiler ve Launchpool’da ACE kazanma şansı hakkında merak edilenleri bu yazıda bulabilirsiniz.

Binance Launchpool’da ACE Kazanma Şansı

Binance, 40. Launchpool projesi ile kullanıcılarına ACE token kazanma fırsatı sunuyor. ACE kazanmak isteyenler 13 Aralık’tan itibaren 5 gün boyunca farming yapabilir. Bu yeni projenin detayları, BNB veya FDUSD staking seçeneklerini içeriyor. Toplam arzı 147 milyon olan ACE’in dağıtımı, Launchpool’da yakında başlıyor.Binance 10 Milyon Dolar Değerinde Yeni Altcoin'i Listeliyor: Fusionist (ACE) Launchpool'da Kazanma Şansı!

ACE Token Ödüllerinde BNB ve FDUSD Staking

Binance, ACE Launchpool projesinde BNB veya FDUSD stake eden kullanıcılara özel olarak ayrılan ACE ödüllerini detaylı bir şekilde duyurdu. Toplamda 10,29 milyon ACE’in ödül olarak dağıtılacağı bu programda, BNB havuzunda ödülün %80’i, FDUSD havuzunda ise %20’si yer alacak. Kullanıcılar için ayrılan ACE paylarına ve ödül detaylarına dair bilgiler, Binance’in açıklamalarına dayanarak sunuluyor.Binance 10 Milyon Dolar Değerinde Yeni Altcoin'i Listeliyor: Fusionist (ACE) Launchpool'da Kazanma Şansı!

Binance’in 40. Launchpool projesi olan Fusionist (ACE) token’i, 18 Aralık’ta listelenecek. Kullanıcılar, BNB veya FDUSD stake ederek ACE kazanabilir ve bu yeni proje ile Binance ekosistemine katılma şansına sahip olabilirler.

Exit mobile version