Binance, 10 Milyon Dolarlık Altcoin’i Listeliyor: ACE Token 18 Aralık’ta Başlıyor!

Binance, 10 Milyon Dolarlık Altcoin'i Listeliyor: ACE Token 18 Aralık'ta Başlıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 40. Launchpool projesini duyurdu ve merkeziyetsiz web3, oyun ve blockchain projesi Endurance’ın yerel token’ı olan Fusionist (ACE) ile iş birliği yaptı. Binance, 18 Aralık’ta ACE token’i listeleyeceğini ve kullanıcılarının Launchpool aracılığıyla ACE kazanma şansına sahip olacağını duyurdu.

Binance Launchpool’da ACE Kazanma Şansı

Binance, Launchpool’da ACE token kazanma fırsatı sunuyor. Kullanıcılar, 13 Aralık’tan itibaren 5 gün boyunca farming yaparak ACE kazanabilirler. Yeni proje, BNB veya FDUSD stake etme seçeneklerini içeriyor. 147 milyon toplam arza sahip ACE’in dağıtımı yakında başlıyor.Binance, 10 Milyon Dolarlık Altcoin'i Listeliyor: ACE Token 18 Aralık'ta Başlıyor!

ACE Token Ödüllerinde BNB ve FDUSD Staking

Binance, ACE Launchpool projesinde BNB veya FDUSD stake eden kullanıcılara özel olarak ayrılan ACE ödüllerini duyurdu. Toplamda 10,29 milyon ACE, ödül olarak dağıtılacak. BNB havuzunda ödülün %80’i, FDUSD havuzunda ise %20’si yer alacak. Kullanıcılar için ayrılan ACE paylarına ve ödül detaylarına dair bilgiler, Binance’in açıklamalarına dayanarak sunuluyor.Binance, 10 Milyon Dolarlık Altcoin'i Listeliyor: ACE Token 18 Aralık'ta Başlıyor!

Binance’in 40. Launchpool projesi olan Fusionist (ACE), yatırımcılara heyecan verici bir fırsat sunuyor. ACE token’in listelenme tarihi olan 18 Aralık’ı bekleyen yatırımcılar, Launchpool aracılığıyla ACE kazanabilir ve bu yeni proje hakkında daha fazla bilgi edinebilirler.

Exit mobile version