Bitcoin 64 Bin Doları Gördü: Fed Kararının Etkisi Devam Edecek mi?

Bitcoin 64 Bin Doları Gördü: Fed Kararının Etkisi Devam Edecek mi?

Bitcoin fiyatı, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz indirimi kararının ardından önemli bir toparlanma göstererek 64 bin dolara çıkarak son üç haftanın en yüksek zirvesine ulaştı. Ancak bu yükselişin devam edip etmeyeceği tartışılıyor. Santiment gibi kripto piyasasına yönelik incelemeler yapan zincir üstü analiz firmaları, yatırımcı duyarlılığını inceleyerek olası bir geri çekilme durumunda yatırımcıların hangi fiyat aralıklarında korku ve açgözlülüğe göre hareket ettiğini analiz ediyor.

Santiment, Yatırımcı Duyarlılığını Takip Edin!

Santiment, ABD Fed’in faiz indirimi ile kripto piyasasına yönelik büyüme beklentilerinin arttığını ve bunun da iyimserliği arttırdığını açıkladı. Analiz firması, sosyal medyanın yatırımcı duygularını takip etmede önemli olduğunu vurguluyor.Bitcoin 64 Bin Doları Gördü: Fed Kararının Etkisi Devam Edecek mi?

Bitcoin Fiyatında Yeni Bir Düşük Zirve mi?

Popüler kripto para analisti Ali, Bitcoin fiyatındaki yükselişi inceleyerek son dönemlerde yapılan düşük zirvelere dikkat çekiyor. Analist, Bitcoin’in belirli bir seviyeye kadar yükselip düştüğünü gösteren grafikte, zirveleri işaretleyerek daha önce tekrarlandığı gibi bu seviyeden düşüş olasılığının bulunduğunu ifade ediyor.

Bitcoin (BTC) Güncel Fiyat Görünümü

BTC fiyatı bu yazının yazıldığı sırada 63,424 dolardan işlem görüyor. Erken işlem saatlerinde 64 binin üzerine çıkan kripto paranın işlem hacmi yüzde 11 düştü. Teknik grafiğe bakıldığında Bollinger Bantları genişleyen bir aralıkta fiyat oynaklığının yüksek olduğunu işaret ediyor.

Bitcoin fiyatı, Fed’in faiz indirimi kararının ardından önemli bir toparlanma göstererek 64 bin dolara çıktı. Ancak bu yükselişin devam edip etmeyeceği tartışılıyor. Santiment ve diğer analistler, yatırımcı duyarlılığını ve Bitcoin’in teknik göstergelerini takip ederek piyasadaki potansiyel düşüş risklerini ve yükseliş potansiyelini inceliyor. Yatırım kararları, her zaman kişisel araştırma ve risk toleransına göre verilmelidir.

Exit mobile version