Bitcoin 65.000 Dolara Geriledi: XRP ve ETH Dibe Doğru Mu?

Bitcoin 65.000 Dolara Geriledi: XRP ve ETH Dibe Doğru Mu?

Bitcoin’in 65.000 dolara gerilemesiyle birlikte kripto para piyasasında bir düşüş dalgası yaşanıyor. XRP Coin fiyatı 0,51 dolar seviyesine geriledi ve ETH 2.500 dolara düştü. Altcoinlerin genel olarak baskı altında olduğu bir dönemde uzmanlar, dibe doğru bir yolculuğun başlangıcında olduğumuzu düşünüyor.

ETHBTC Grafiği Hedef

Bitcoin karşısında Ethereum (ETH) 2.578 dolardan işlem görüyor. Altcoinlerin genelinde yaşanan düşüşün bir parçası olan bu kayıp serisi, ETHBTC paritesinde görülen düşüşle destekleniyor. Benjamin Cowen, daha önce belirttiği ETHBTC hedefine dikkat çekerek yapısal olarak dip seviyenin en geç Ocak ikinci haftasında görüleceğini öngörüyor.Bitcoin 65.000 Dolara Geriledi: XRP ve ETH Dibe Doğru Mu?

Ripple (XRP)

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, XRP Coin’in ABD Senatosu seçimleri için desteklediği aday John Deaton’ı destekleyen bir açıklama yaptı. Deaton, XRP Coin davası özelinde kripto paralara karşı yürütülen mücadeleye her zaman yüksek sesle karşı çıkan isimlerden biri. Garlinghouse, Deaton’ı ‘hevesle ve gönülden’ desteklediğini ifade etti.Bitcoin 65.000 Dolara Geriledi: XRP ve ETH Dibe Doğru Mu?

XRP Coin Fiyatı Düşüşte

XRP Coin fiyatı güne yüzde 3’e yakın kayıpla başladı. Yaşanan düşüşün genel piyasa hissiyatındaki negatiflikle ilişkili olduğu düşünülüyor. Satışlar hızlanırsa 0,5 dolar desteğinin altında 0,48 ve sonrasında 0,43 dolara kadar yeni dipler görebiliriz. Tersi senaryo için 0,55 ve 0,58 doların peşinden 0,64 dolar klasikleşen hedefler olarak yerini koruyor.Bitcoin 65.000 Dolara Geriledi: XRP ve ETH Dibe Doğru Mu?

Bitcoin’in 65.000 dolara gerilemesiyle birlikte kripto para piyasasında bir düşüş dalgası yaşanıyor. XRP ve ETH, genel piyasa hissiyatındaki negatiflikle birlikte düşüş yaşarken, uzmanlar dibe doğru bir yolculuğun başlangıcında olduğumuzu düşünüyor.

Exit mobile version