Brevan Howard, BAE’nin Kripto Para Düzenlemelerini Destekliyor: 35 Milyar Dolarlık Fon, Bölgenin Önde Gelen Bir Merkez Olmasını Öneriyor

Brevan Howard, BAE'nin Kripto Para Düzenlemelerini Destekliyor: 35 Milyar Dolarlık Fon, Bölgenin Önde Gelen Bir Merkez Olmasını Öneriyor

Hedge fon Brevan Howard’dan Ryan Taylor, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) kripto para düzenlemelerine yönelik duyarlı yaklaşımının, ülkeyi kripto varlık işlemleri için önde gelen bölgelerden biri haline getirdiğini belirtti. BAE, kripto sektörünün gelişmesi için düzenlemeler yoluyla destekleyici bir ortam sağlamakta ve bu da uluslararası yatırımcıları cezbetmektedir.

BAE Regülatörlerinin Stratejisi

Reuters’ın haberine göre, $35 milyar değerinde varlık yöneten Brevan Howard grubunun uyum müdürü Ryan Taylor, Dubai’de düzenlenen AIM Konferansı’nda, BAE regülatörlerinin kripto paranın “uçmasını” istediklerini sözlerine ekledi.Brevan Howard, BAE'nin Kripto Para Düzenlemelerini Destekliyor: 35 Milyar Dolarlık Fon, Bölgenin Önde Gelen Bir Merkez Olmasını Öneriyor

Dubai Finans Merkezi’nin Görüşü

Dubai Uluslararası Finans Merkezi Otoritesi’nden varlık ve servet yönetimi başkanı Jonathan Beardall da benzer görüşleri paylaştı. Beardall, BAE’nin başkenti Dubai’de 65 hedge fon bulunduğunu ve bu sayının önümüzdeki haftalarda 70’e çıkmasının beklendiğini belirtti.

BAE’nin Kripto Para Düzenlemeleri: Bir Önde Gelen Merkez Oluşturmak

JPMorgan Asset Management’in özel piyasalar başkan yardımcısı Brandon Robinson, BAE’deki kripto fırsatlarının bol olduğunu doğruladı. BAE bölgede kripto para düzenlemeleri noktasında en ılımlı ülke. Birçok kripto para şirketi merkezini buraya taşıyor ve Amerika’dakine benzer anlamsız davalarla karşı karşıya kalma riskinden izole oluyor.

ABD’nin Kripto Para Düzenlemeleri: Belirsizlik ve Zorluklar

ABD kripto paralar konusunda kapsamlı kurallar oluşturmak şöyle dursun şirketlere yeterli rehberlik bir sunmuyor. Mevcut yasaların kripto şirketleri için geçerli olduğu düzenleyiciler tarafından savunulsa da şirketlerin bu kurallara nasıl uyum sağlaması, bu kuralları nasıl yorumlaması gerektiğiyle ilgili bilgi verilmiyor.

Dubai’nin Cazibesi: İstikrarlı Düzenlemeler ve Büyüyen Bir Sektör

Dubai’nin istikrarlı ve esnek düzenlemeleri, yatırımcılar için cazip bir ortam sunuyor. BAE’nin kripto para alanındaki bu yaklaşımı, kripto para dünyasında bölgesel bir lider olma yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Brevan Howard’ın BAE’nin kripto para düzenlemelerini desteklemesi, ülkenin küresel kripto ekosistemindeki konumunu güçlendiriyor. Dubai’nin düzenleyici yaklaşımı, sektörün büyümesi için gerekli olan istikrarı ve güvenilirliği sağlıyor.

Exit mobile version