Cem Zeytin (CEMZY) Halka Arzı: 42 Banka ve Aracı Kurumdan Alınabilir!

Cem Zeytin (CEMZY) Halka Arzı: 42 Banka ve Aracı Kurumdan Alınabilir!

SPK’nın onay verdiği Cem Zeytin (CEMZY) halka arzına 42 farklı banka ve aracı kurumdan katılım sağlanabilecek. Peki, Cem Zeytin halka arzı hangi bankalar ve aracı kurumlardan alınır? İşte detaylar…

Cem Zeytin Halka Arzı Hangi Bankalardan Alınır?

Cem Zeytin A.Ş.’nin halka arzına katılım sağlamak isteyen yatırımcılar, 42 farklı banka ve aracı kurumdan işlem yapabilir. Bu kurumlara, A1 Capital Menkul Değerler, Acar Menkul Değerler, Ata Yatırım, Ahlatçı Yatırım, Aktif Yatırım Bankası, Ak Yatırım, Akbank, ALB Yatırım, Alnus Yatırım, Alternatif Yatırım, Anadolu Yatırım, Anadolu Bank, Bizim Menkul Değerler, Bulls Yatırım, Burgan Yatırım, Colendi Menkul Değerler, Deniz Yatırım, Denizbank, Dinamik Yatırım, Garanti Yatırım, Garanti Bankası, Fibabanka, Gedik Yatırım, Global Menkul Değerler, Halk Yatırım, Halk Bankası, ICBC Yatırım, ING Menkul Değerler, ING Bank Özel Bankacılık şubeleri, İnfo Yatırım, INTEGRAL Yatırım, InvestAZ Yatırım, İş Yatırım, İş Bankası, Marbaş Menkul Değerler, Meksa Yatırım, Osmanlı Yatırım, Odeabank, Oyak Yatırım, Pay Menkul Değerler, PhillipCapital Yatırım, Piramit Menkul Kıymetler, Prim Menkul Değerler, QNB Finansbank, QNB Finans Yatırım, Şeker Yatırım, Şekerbank, Tacirler Yatırım, TEB Yatırım, Türkiye Ekonomi Bankası, Tera Yatırım, Trive Yatırım, Turkish Yatırım, Ünlü Menkul Değerler, Vakıf Yatırım, Vakıflar Bankası, Yatırım Finansman, Ziraat Yatırım ve Ziraat Bankası dahildir.Cem Zeytin (CEMZY) Halka Arzı: 42 Banka ve Aracı Kurumdan Alınabilir!

Cem Zeytin Halka Arzında Konsorsiyum Üyeleri

Cem Zeytin halka arzında Yapı Kredi Bankası ve Yapı Kredi Yatırım konsorsiyum dışında kaldı. Daha önceki halka arzlarda konsorsiyum dışında kalan Ak Yatırım ve Akbank, TEB Yatırım ve TEB ise bu halka arzda konsorsiyum üyesi olarak yer aldı.Cem Zeytin (CEMZY) Halka Arzı: 42 Banka ve Aracı Kurumdan Alınabilir!

Borsa ve Halka Arz Gelişmelerini Takip Edin

Borsa ve halka arzlar ile ilgili en son gelişmeleri takip etmek için Rotaborsa telegram hesabını ziyaret edebilirsiniz.Cem Zeytin (CEMZY) Halka Arzı: 42 Banka ve Aracı Kurumdan Alınabilir!

Cem Zeytin (CEMZY) halka arzı, 42 farklı banka ve aracı kurumdan işlem yapılabilir hale geldi. Halka arz, yatırımcılara Cem Zeytin hisselerine sahip olma fırsatı sunuyor. Yatırımcılar, halka arza katılım yaparken, riskleri ve yatırım stratejilerini dikkatlice değerlendirmelidir.

Exit mobile version