Dell ve Nutanix: 2 Yeni Çözümle İnovasyonu Hızlandırıyor

Dell ve Nutanix: 2 Yeni Çözümle İnovasyonu Hızlandırıyor

Dell Technologies ve Nutanix, iş birliklerini daha da güçlendirerek, BT zorluklarının üstesinden gelmeye odaklanan iki yeni inovatif çözüm sunuyor: Dell XC Plus ve Dell PowerFlex. Bu çözümler, şirketlerin yarının inovasyonuna hazırlanmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

Dell XC Plus: Hibrit Bulutu Basitleştiren HCI Çözümü

Dell XC Plus, Nutanix Cloud Platform yazılım yığını ile Dell PowerEdge sunucularını entegre eden, HCI tabanlı bir çözüm. Bu çözüm, şirket içi ve hibrit bulut ortamlarındaki karmaşıklığı azaltmak için tasarlanmıştır. Kullanıcılar, modern, esnek ve güvenli XC Plus çözümü sayesinde uygulama dağıtımını hızlandırabilir ve hibrit bulutu kolayca yönetebilir.Dell ve Nutanix: 2 Yeni Çözümle İnovasyonu Hızlandırıyor

Dell ve Nutanix: 2 Yeni Çözümle İnovasyonu Hızlandırıyor

Dell XC Plus, Nutanix’in kullanımı kolay yazılımıyla Dell’in sağlam PowerEdge sunucusunu bir araya getirerek BT ekiplerinin büyümeye ve stratejik iş sonuçlarına odaklanabilmesi için sorunsuz bir yönetim ve entegre bir hibrit bulut çerçevesi sunuyor. Otomasyon yetenekleri, enerjiyi bakımdan ziyade yeniliklere yönlendiren daha güvenli, dayanıklı ve çevik bir BT ortamı oluşturuyor. Çözüm hem geleneksel hem de modern iş yükleri için performansı artırmak ve kaynak planlamasını optimize etmek amacıyla sürekli kendini AI ve makine öğrenimi kullanarak ayarlıyor.Dell ve Nutanix: 2 Yeni Çözümle İnovasyonu Hızlandırıyor

Dell PowerFlex: Nutanix ile Gelişmiş Hibrit Bulut Deneyimi

Dell ve Nutanix, Nutanix Bulut Platformu ile desteklenen, entegre haricî depolama çözümü Dell PowerFlex’i de duyurdu. Bu çözüm, Dell’in önde gelen yazılım tanımlı altyapısını Nutanix AHV hipervizörü ve Nutanix Bulut Platformu ile yerel olarak entegre ederek gelişmiş bir hibrit bulut deneyimi yaratıyor. Kullanıcılar, kurumsal veri koruma, felaket kurtarma, ağ oluşturma, güvenlik ve daha fazlasını içeren Nutanix yazılım özelliklerinin tamamını kullanarak karmaşık altyapı zorluklarının kolaylıkla üstesinden gelebilir. Ayrıca bilgi işlem ve depolamayı bağımsız olarak yönetme, seçtikleri hipervizörü çalıştırma ve geniş ölçekte olağanüstü performans elde etme becerisiyle daha fazla depolama esnekliği kazanacak.

Dell ve Nutanix’in iş birliği, iki yeni çözümle BT sektörünü daha da ileri taşıyor. Dell XC Plus ve Dell PowerFlex, şirketlerin inovasyonu hızlandırmalarına ve hibrit bulutu daha kolay yönetmelerine yardımcı oluyor. Dell ve Nutanix, bu çözümlerle BT ekiplerinin ihtiyaçlarına cevap vermeyi ve geleceğe hazırlanmalarını sağlamayı hedefliyor.

Exit mobile version