Deniz Portföy, Eğitime Destek İçin %50 Fon Yönetim Ücretini Bağışlıyor!

Deniz Portföy, Eğitime Destek İçin Fon Yönetim Ücretini Bağışlıyor!

Deniz Portföy, sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda, eğitime erişimde fırsat eşitliğini desteklemek amacıyla, TED Eğitime Destek Serbest Fonu (EDT) kurdu. Bu fon ile yatırımlardan elde edilen fon yönetim ücretinin yarısı, Türk Eğitim Derneği’ne (TED) bağışlanacak.

TED Eğitime Destek Serbest Fonu: Eğitime Erişim İçin Bir Adım

Deniz Portföy Genel Müdürü Haldun Alperat, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, ‘Deniz Portföy olarak bugün itibarıyla sektörümüzde 350 Milyar TL’yi aşan fon büyüklüğüne sahibiz. Finansal büyüme potansiyeli yüksek sektörlere yatırım yapan 100’ün üzerinde fonumuzla müşterilerimizin varlık seçimlerine destek olurken, sürdürülebilirlik prensibini odağımızdan ayırmıyoruz. Çevresel, ekonomik ve sosyal açıdan dengeli bir yaklaşımla, ülkemizin geleceği için önem arz eden alanlarda destek mekanizmaları oluşturmayı önemsiyoruz.’Deniz Portföy, Eğitime Destek İçin Fon Yönetim Ücretini Bağışlıyor!

Yüzde 50 Fon Yönetim Ücreti Bağışlanacak

Alperat, ‘Eğitime erişimde fırsat eşitliği konusunu da bu çerçevede önceliklerimiz arasında tutuyoruz. TED Eğitime Destek Serbest Fonu ile müşterilerimizin gerçekleştirdiği yatırımlardan elde edilen yıllık fon yönetim ücretinin yüzde 50’si, maddi yetersizlikler nedeniyle eğitim alamayan gençlerimizin burs programlarına aktarılacak. Ülkemiz ekonomisinin sağlıklı, istikrarlı gelişimi için eğitimde elimizi taşın altına koymaktan büyük mutluluk duyuyoruz; sorumlu bankacılık yaklaşımımızla çalışmayı sürdüreceğiz.’ dedi.Deniz Portföy, Eğitime Destek İçin Fon Yönetim Ücretini Bağışlıyor!

Deniz Portföy’ün TED Eğitime Destek Serbest Fonu, sadece finansal hedefleri değil, aynı zamanda toplumsal sorumluluk bilincinin de önemli olduğunu gösteriyor. Bu adım, eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamak isteyen şirketlere ilham kaynağı olabilir.

Exit mobile version