Categories: Gündem

Dolar/TL 34’ü Aştı! 23 Eylül 2024 Döviz Fiyatları ve Son Durum

Dolar/TL kuru bugün yükselişini sürdürerek 34 TL’nin üzerine çıktı. Euro da 38 TL’nin üzerine çıkarak değer kazandı. 23 Eylül 2024 döviz fiyatları ve son dakika gelişmeleri haberimizde.

Dolar/TL’de Son Durum

Dolar/TL kuru bugün 34.1212 TL’den işlem görüyor. Dün en yüksek 34.1389 TL’yi, en düşük ise 34.0345 TL’yi gördü. Eylül ayının ilk gününe göre dolar 0,06 TL artarak yüzde 0,17 değer kazandı. Yılbaşından bu yana dolar 4,36 TL artarak yüzde 14,65 oranında değer kazandı. Son bir yıla bakıldığında ise dolar 27.1657 liradan 34.1331 liraya yükselerek yüzde 25,65 değer kazandı.

Euro/TL’de Son Durum

Euro/TL kuru bugün 38.1153 TL’den işlem görüyor. Dün en yüksek 38.1797 TL’den, en düşük ise 38.0219 TL’den işlem gördü. Eylül ayının ilk gününe göre euro 0,46 TL artarak yüzde 1,22 değer kazandı.

Dolar/TL ve Euro/TL kurunda yaşanan yükselişler dikkat çekiyor. Yatırımcılar döviz piyasalarındaki gelişmeleri yakından takip ediyor.

Büşra Kazanç

Ben Büşra Kazanç. 2022 yılından beri Gazete Banka için gündem haberlerini takip ediyorum. Türkiye ve Dünya gündemine dair önemli son dakika gelişmelerini haberlerimden takip edebilirsiniz.

Recent Posts

Bitcoin ve Ethereum Düşerken DeFi Platformları Yükseliyor

Kripto para piyasasında dalgalanmalar sürerken, merkeziyetsiz finans protokollerine yönelen yatırımlar dikkat çekiyor.

2 dakika ago

Gedik Yatırım’dan Bedelsiz Sermaye Artırımı Kararı

Gedik Yatırım, sermayesini %100 bedelsiz artırarak 2 milyar TL'ye yükseltiyor. İşte detaylar ve alınan kararlar!

3 dakika ago

CZ’den BNB Tahmini: 3.000 Dolar Mümkün Mü?

Binance kurucusu CZ, kripto para tahminleri ve BNB'nin geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

21 dakika ago

Mahfi Eğilmez: Türkiye Ekonomisi İçin İki Pozitif Gelişme

Ekonomist Mahfi Eğilmez, ABD-Çin ticaret savaşlarının Türkiye'ye etkilerini ve küresel ekonomideki dalgalanmayı değerlendirdi.

21 dakika ago

Dofer Yapı 2025 Temettü Kararını Açıkladı

Dofer Yapı, 2025 yılına dair kar payı dağıtımıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar!

30 dakika ago

Hub Girişim 2025 Temettü Kararını Açıkladı

Hub Girişim, 2025 yılı için temettü dağıtımı yapılmayacağını açıkladı. Karar, net dönem zararına dayanıyor.

31 dakika ago