Duja Hotels: Türkiye Yüzyılı Kadın İstihdam Ödülü’nü Alan Tek Turizm Markası

Duja Hotels: Türkiye Yüzyılı Kadın İstihdam Ödülü'nü Alan Tek Turizm Markası

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye Yüzyılı’nın Kadınları ‘Kadın İstihdam Sistemi İş-Pozitif’ tanıtım programında Muğla’da 4 sektöre ödül verdi. Duja Hotels, turizm sektöründe ödül alan tek şirket olarak öne çıktı.

Turizm Sektöründe Ödül Alan Tek Şirket

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın katılımıyla düzenlenen programda, Muğla’da bulunan 4 farklı sektörden başarılı isimler ödüllendirildi. Duja Hotels, turizm sektöründe kadın istihdamına yönelik çalışmalarından dolayı ödüle layık görülen tek şirket oldu. Bakan Işıkhan, Muğla’nın kültürel zenginliği ve turizm potansiyelini vurgulayarak, şehrin gelişimi için yapılan çalışmalara dikkat çekti.Duja Hotels: Türkiye Yüzyılı Kadın İstihdam Ödülü'nü Alan Tek Turizm Markası

Duja Hotels Kadın İstihdamına Önem Veriyor

Duja Hotels İnsan Kaynakları Direktörü Semra Kırbaş, kadın istihdamına yönelik çalışmalarının devam edeceğini ve uzun vadeli planlamalarının bulunduğunu belirtti. Kırbaş, Bakanlık tarafından verilen ödülün, çalışmalarının bir onayı olduğunu ve gurur verici olduğunu ifade etti.

Duja Hotels, Türkiye Yüzyılı’nın Kadınları ‘Kadın İstihdam Sistemi İş-Pozitif’ tanıtım programında turizm sektöründe kadın istihdamına verdiği önemle dikkat çekti ve ödüle layık görüldü. Duja Hotels’in bu başarısı, kadın istihdamına yönelik çalışmaların önemini bir kez daha ortaya koyuyor.

Exit mobile version