Floki (FLOKI) Yatırımcılarına 400.000 Adet Üzeri ‘Bedava Para’ Dağıtıldı! Simon’s Cat (CAT) AirDrop’u Tamamlandı!

Floki (FLOKI) Yatırımcılarına 400.000 Adet Üzeri 'Bedava Para' Dağıtıldı! Simon's Cat (CAT) AirDrop'u Tamamlandı!

Popüler memecoin Floki (FLOKI), Simon’s Cat (CAT) coin’lerinin şartları karşılayan FLOKI yatırımcılarına dağıtılması işleminin başarıyla tamamlandığını duyurdu. Coin’ler kullanıcılara otomatik AirDrop yoluyla dağıtıldı.

Cüzdanda En Az 400 Bin Adet FLOKI Tutmak Gerekiyordu

Resmi Medium hesabından yapılan duyuruya göre cüzdanında en az 400 bin adet FLOKI coin’e sahip olan kullanıcılara CAT coin’ler doğrudan Binance, OKX ve zincir içi cüzdanlarındaki cüzdanlarına iletildi. CAT dağıtımı daha önce belirlenmiş kriterlere göre gerçekleştirilirken, AirDrop ile dağıtılan miktar her kullanıcının cüzdanında tuttuğu FLOKI miktarıyla orantılı olması sağlandı.Floki (FLOKI) Yatırımcılarına 400.000 Adet Üzeri 'Bedava Para' Dağıtıldı! Simon's Cat (CAT) AirDrop'u Tamamlandı!

FLOKI İçin Önemli Bir Kilometraşı

CAT coin’ler otomatik olarak kullanıcıların cüzdanlarına AirDrop yoluyla dağıtılarak süreç kolaylaştırıldı ve manuel taleple ilgili olası güvenlik riskleri en aza indirildi. FLOKI, AirDrop alıcılarının CAT coin’lerini talep etmek için herhangi bir işlem yapmalarına gerek olmadığını ve cüzdanlarını herhangi bir platforma bağlama zorunluluğu bulunmadığının altını çizdi.

FLOKI İçin Önemli Bir Kilometraşı

AirDrop’a erişimi daha da kolaylaştırmak amacıyla CAT coin’ler için para çekme işlemleri hem Binance hem de OKX’te başlatılarak kullanıcıların AirDrop ile dağıtılan varlıklarını özgürce yönetebilmeleri sağlandı. Dahası FLOKI’yi zincir içi cüzdanalrda tutanlar için coin’lerini görüntülemek üzere Simon’s Cat coin sözleşmesini manuel olarak içe aktarmaları gerekebilir. Simon’s Cat için belirtilen sözleşme adresi 0x6894CDe390a3f51155ea41Ed24a33A4827d3063D şeklinde.

FLOKI İçin Önemli Bir Kilometraşı

CAT AirDrop’u çeşitli girişimler aracılığıyla topluluğunu ödüllendirme konusunda son derece girişimci olan FLOKI için bir başka kilometre taşını işaret ediyor. FLOKI, CAT coin’leri otomatik AirDrop yoluyla olarak dağıtarak yatırımcılar için büyük kolaylık ve yüksek güvenlik sağlamış oldu. Kullanıcıların AirDrop’un gerçekleştiğini onaylamak için cüzdanlarını kontrol etmeleri ve coin’lerin görünmemesi halinde görünür hale getirmek için gerekli adımları takip etmeleri gerekiyor.

Simon’s Cat AirDrop’u FLOKI’nin ekosistemini büyütmeye ve yatırımcılarına katma değer sağlamaya yönelik devam eden stratejisinin bir parçası. Diğer yandan manuel AirDrop talep ihtiyacının ortadan kaldırıldığı dağıtım stratejisi son dönemde kripto para piyasasında coin dağıtımlarını kullanıcılar için mümkün olduğunca sorunsuz hale getirmeye yönelik artan eğilimi yansıtıyor. Nitekim FLOKI’nin AirDrop sürecindeki yaklaşımı topluluk tarafından olumlu karşılandı.

Exit mobile version