Ford, F-150 Lightning Üretimi 2 Ay Durduruyor
Ford Motor Company, elektrikli kamyonet F-150 Lightning’in üretimini iki ay durdurma kararı aldı. Bu kararın sebebi, azalan talep ve artan rekabet olarak açıklandı.
121 yıllık Amerikan otomotiv devi, elektrikli araç pazarında Tesla ve General Motors gibi devlerin gerisinde kaldı. Ford’un bu kararı, elektrikli araç pazarında yaşanan sert rekabetin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.
Ford, elektrikli kamyonet pazarındaki rekabet nedeniyle satış büyümesini ve kârlılığını optimize etmek için üretimi ayarlama kararı aldı. Bu karar kapsamında, F-150 Lightning üretimi iki ay boyunca durdurulacak.
Ford, F-150 Lightning’in üretimini durdurarak elektrikli araç pazarındaki rekabet ortamına uyum sağlamaya çalışıyor. Şirketin bu stratejinin uzun vadede başarılı olup olmayacağı ise zamanla belli olacak.
Bugün TSI 23.00’de açıklanacak karar, kripto para piyasalarında büyük dalgalanmalara yol açabilir. Yatırımcılar nefeslerini tuttu.
Yamantürk Vakfı, Mogan Enerji Yatırım Holding hisselerinde dikkat çeken bir alım işlemi gerçekleştirdi. İşte detaylar.
Trump'ın gümrük vergisi açıklaması öncesinde piyasalar hareketli. Vergilere gelecek tepkiler yatırımcıları endişelendiriyor.
Runway'in Gen-4 modeli, video üretiminde görsel tutarlılığı artırarak içerik üreticilerine büyük avantajlar sunuyor.
Almanya'da mühendislik siparişleri, Şubat ayında iç talebin etkisiyle beklenenden daha fazla yükseldi.
Erdemir (EREGL) hisseleri için hedef fiyat güncellendi. Detaylı analiz ve yatırım tavsiyeleri dikkat çekiyor.