USD34,24
EURO37,79
JPY0,234600
RUB0,362300
GBP45,00
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
GR. ALTIN2.931,04
BTC60.988,93
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. FTX, %75 İndirimle 22,3 Milyon Worldcoin (WLD) Tokenini Satıyor!

FTX, %75 İndirimle 22,3 Milyon Worldcoin (WLD) Tokenini Satıyor!

FTX, İndirimle 22,3 Milyon Worldcoin (WLD) Tokenini Satıyor!
FTX, %75 İndirimle 22,3 Milyon Worldcoin (WLD) Tokenini Satıyor!
service

FTX iflasının ardından, yönetimin alacaklılar için fonları geri kazanmaya yönelik çabaları devam ediyor. En son gelişmelere göre, FTX yönetimi 22,3 milyon kilitli Worldcoin (WLD) tokenini açık artırmaya çıkarıyor. Kaynaklar, WLD token satışı için tekliflerin Çarşamba günü saat 20:00’ye kadar sunulması gerektiğini belirtiyor.

FTX Yönetimi WLD Tokenlerini İndirimli Satışa Çıkarıyor!

Konuyla ilgili doğrudan bilgi sahibi üç kaynağa göre FTX yönetiminin 2,3 milyon kilitli Worldcoin (WLD) tokenini önemli bir indirimle açık artırmaya çıkaracak. Bu miktar, şu anda yaklaşık 37,7 milyon dolar değerinde. Satış, yönetimin alacaklılar için fonları geri kazanmaya yönelik devam eden çabalarının bir parçası.

FTX, İndirimle 22,3 Milyon Worldcoin (WLD) Tokenini Satıyor!

WLD Token Satışı İçin Son Tarih Çarşamba Günü

Kaynaklardan ikisi, ilgilenen alıcıların WLD satışı için tekliflerini Çarşamba saat 20:00’a kadar sunmaları gerektiğini söylüyor. Ayrıca, tekliflerinin kabulü halinde FTX’in taraflara Perşembe’ye kadar bilgi vereceğini ekledi.

FTX, İndirimle 22,3 Milyon Worldcoin (WLD) Tokenini Satıyor!

WLD Tokenlerinde Büyük İndirim Bekleniyor

İki kaynak, WLD tokenlerinde yapılacak indirimin, yaklaşık 1,69 dolardan işlem gören WLD’nin mevcut spot piyasa fiyatı üzerinden %40 ila %75 arasında değişebileceğini belirtti.

WLD Token-Unlock’ları 2028 Yılına Kadar Aşamalı Olarak Gerçekleşecek!

İki kaynağa göre FTX, toplam 22,3 milyon WLD tokenine sahip. Bu da bu tokenlar için başka açık artırma olmayacağını gösteriyor. Bu arada, WLD tokenleri 2028 yılına kadar günlük olarak açılacak. Kaynaklar, 1 Aralık 2024’ten 24 Temmuz 2026’ya kadar günlük olarak 20.539 WLD tokenı ve 25 Temmuz 2026’dan 24 Temmuz 2028’e kadar günlük olarak 13.689 WLD tokeninin piyasaya gireceğini söylüyor.

WLD Tokenlerinin Kilit Süreleriyle İlgili Endişeler

Ayrıca dördüncü bir kaynak, WLD için kilit sürelerinin uzunluğuyla ilgili endişelerini dile getirdi.

FTX, WLD Token Pozisyonunu Açık Artırmaya Çıkarıyor

Bu haftanın başlarında, Figure Markets kurucu ortağı ve CEO’su Mike Cagney, X’te FTX yönetiminin WLD token pozisyonunu açık artırmaya çıkardığını ve bunun yaklaşık% 75’lik bir indirimle olabileceğini belirtti. Ayrıca, WLD tokenlerinin 2028 yılına kadar günlük olarak piyasaya gireceğini kaydetti. Cagney ayrıca Figure Markets’ın, firmanın bu yılın başlarında FTX yönetiminin Solana (SOL) açık artırması için yaptığına benzer şekilde, WLD token açık artırmasına katılmak için bir fon kurabileceğini söyledi.

FTX, Daha Önce SOL ve MPLX’i Benzer Şekilde Sattı

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, FTX yönetimi WLD’den önce SOL ve Metaplex (MPLX) tokenlerini sattı. Mayıs ayında yönetim, 7,5 milyar dolarlık indirimli Solana tokenlerinin satışını tamamladı. Bu satışlar, aralarında Pantera Capital’in de bulunduğu yüksek profilli yatırımcıların ilgisini çekti.

FTX, Varlıklarının Çoğunu Sattı

Geçtiğimiz ay, Pantera Capital ve ParaFi Capital’in de aralarında bulunduğu birkaç kripto fonu, Wave Digital Assets’ten, başlangıçta FTX’in elindeki 62,6 milyon MPLX’i satın aldı. Arkham verilerine göre FTX, elindeki tokenlerin çoğunu sattı. Şu anda yaklaşık 594 milyon dolarlık kalan varlığa sahip. Bununla birlikte, bu varlıkların önemli bir kısmı, yaklaşık 541 milyon dolar, FTX’in FTT token’ı şeklinde. Bu da oldukça likit değil. Ayrıca, mülk onun değerini sıfır olarak belirledi. Bu yüzden, satılmama ihtimali yüksek.

FTX, 22,3 milyon kilitli Worldcoin (WLD) tokenini açık artırmaya çıkarıyor. Bu, FTX iflasının ardından yönetimin alacaklılar için fonları geri kazanmaya yönelik çabalarının bir parçası.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir