Garanti BBVA’da 3 Yeni Genel Müdür Yardımcısı Atandı!

Garanti BBVA'da 3 Yeni Genel Müdür Yardımcısı Atandı!

Garanti BBVA’da üst yönetim ve organizasyon değişiklikleri yaşandı. Müşteri Çözümleri ve Dijital Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çağrı Süzer, Kurumsal, Yatırım Bankacılığı ve Global Piyasalardan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi.

Yeni Görevlendirmeler

Müşteri Çözümleri ve Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı görevi ikiye bölündü. Bireysel Müşteri Çözümleri fonksiyonları, Bireysel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceren Acer Kezik’e, Tüzel Müşteri Çözümleri fonksiyonları ise Ticari Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cemal Onaran’a bağlandı.Garanti BBVA'da 3 Yeni Genel Müdür Yardımcısı Atandı!

Murat Çağrı Süzer’in Kariyeri

Murat Çağrı Süzer, 2013’te Garanti BBVA Ödeme Sistemleri’nde Pazarlama Koordinatör’ü olarak göreve başladı. Ürün yönetimi, CRM, dijital pazarlama, müşteri memnuniyeti süreç yönetimi gibi sorumluluklar üstlendi. 2015’te Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Dijital Kanallar ve Ticari Kartlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı ve ardından Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine getirildi.Garanti BBVA'da 3 Yeni Genel Müdür Yardımcısı Atandı!

Ceren Acer Kezik’in Kariyeri

Ceren Acer Kezik, Ekim 2012’de Kitle Segment Yöneticisi olarak Garanti BBVA’ya katıldı. Nisan 2016’da yeni kurulan KOBİ Mikro İş Birimi’nden sorumlu Direktör olarak atandı. 2017’de bu sorumluluğuna Bireysel Bankacılık çatısı altında Kitle İş Birimi’nin Direktörlüğü görevi eklendi. 1 Haziran 2022’de Bireysel Bankacılık’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.Garanti BBVA'da 3 Yeni Genel Müdür Yardımcısı Atandı!

Cemal Onaran’ın Kariyeri

Cemal Onaran, 1990 yılında Garanti BBVA Teftiş Kurulu’nda Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. 2000-2007 arasında Garanti BBVA’nın İstanbul’daki çeşitli bölgelerinde Bölge Müdürü olarak görev yaptı. Ardından Ekim 2007’de kurulan Garanti BBVA Mortgage’ın ilk Genel Müdürü, 2012 yılında Garanti BBVA Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü, Ocak 2017’de ise Garanti BBVA Küçük ve Orta Boy İşletmeler (KOBİ) Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Garanti BBVA’da 3 yeni genel müdür yardımcısı atandı. Bu değişiklikler, bankanın gelecekteki büyüme hedeflerine ulaşmak için organizasyonunu daha da güçlendirmesi ve müşteri deneyimini iyileştirmesi amacıyla yapıldı.

Exit mobile version