Halkbank, Uluslararası Ödüllerde 18 Başarıyla Parladı!

Halkbank, Uluslararası Ödüllerde 18 Başarıyla Parladı!

Halkbank, 21. kez düzenlenen 2024 Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde 18 ödülün sahibi oldu ve ülkemizi gururlandırdı. Halkbank, bu saygın ödül programında farklı kategorilerde altın, gümüş ve bronz ödüller kazandı.

Halkbank’ın Başarıları

Halkbank, Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde “Yılın Bankası” ve “Yılın Finans Kurumu” ödüllerini kazandı. Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan da “Yılın Yöneticisi” seçilerek altın ödül aldı.Halkbank, Uluslararası Ödüllerde 18 Başarıyla Parladı!

Sürdürülebilirlik ve Çevre Duyarlılığı Ödülleri

Halkbank’ın sürdürülebilirlik vizyonu ve çevre duyarlılığı, uluslararası jürilerden tam not alarak 3 altın ve 1 gümüş ödül kazandırdı. Halkbank, bu alandaki çalışmalarıyla “Avrupa’da Sürdürülebilirlik Liderliği” kategorisinde altın ödül kazandı.Halkbank, Uluslararası Ödüllerde 18 Başarıyla Parladı!

Kadın Girişimci Destekleri ve Diğer Başarılar

Halkbank Kadın Girişimci Destekleri, 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz ödül aldı. Halkbank Girişimci Destekleri ve JetLuck ve HUBrica projeleri de farklı kategorilerde altın ödül kazandı.Halkbank, Uluslararası Ödüllerde 18 Başarıyla Parladı!

Teknoloji ve Sosyal Projeler

Halkbank’ın yapay zekâ destekli Robotik Otomasyon Süreçleri (RPA), “Dijital Süreç Otomasyonu” ve “Bilim ve Teknoloji Alanında Başarı” kategorilerinde 2 altın ödül kazandı. Halkbank Çocuk Bankacılığı da “Finansal Hizmetler” kategorisinde altın ödül aldı.

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, “Halkbank olarak, sürdürülebilirlikten çevre duyarlılığına, kadın girişimci desteklerinden teknoloji alanındaki çalışmalarımıza kadar birçok alanda halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Exit mobile version