Investco Holding 2023 Kar Dağıtımı Yapmayacak
Investco Holding (INVES), 2023 yılı kar dağıtımına ilişkin kararını açıkladı. 1 Ekim 2024 tarihinde KAP’a yapılan bildirimde, şirketin yatırım planları doğrultusunda kar dağıtımı yapılmayacağı belirtildi.
Investco Holding’in 2023 yılı kar dağıtımına ilişkin önemli bir karar alındı. Şirket, büyüme ve yatırım hedefleri doğrultusunda kar dağıtımı yapmamayı tercih etti. Bu karar, şirketin gelecek planlarına öncelik verme stratejisini gösteriyor.
Genel Kurul’da alınan karara göre, Investco Holding 2023 yılı karını dağıtmayacak. Oylama sonuçlarına göre, 136.312 red oyuna karşılık 151.673.087 kabul oyu ile kar dağıtımı yapılmaması kararı onaylandı.
Sonuç olarak Investco Holding, yatırım planlarına öncelik vererek 2023 yılı kar dağıtımı yapmayacak. Bu karar, şirketin uzun vadeli büyüme hedeflerini desteklemeyi amaçlıyor.
Dijital Telif Yasası, yayıcıların haklarını korumak için TBMM’de görüşülerek haziran ayında yürürlüğe girecek.
Sevilen dizide Pembe karakterine hayat veren Sibel Taşçıoğlu, veda mesajıyla izleyicileri duygulandırdı.
Merkezi Kayıt Kuruluşu, üç halka açık şirketin temettü hak kullanım işlemleriyle ilgili detayları paylaştı.
Euroil, mali sıkıntılar nedeniyle konkordato başvurusunda bulundu. Şirketin mali tabloları 3 kişilik heyetçe incelenecek.
Varta Pilleri'nin faaliyetleri, Rekabet Kurumu tarafından detaylı bir soruşturmaya tabi tutuluyor. İşte sürecin detayları.
AVOD Gıda, borsa hareketliliğiyle ilgili açıklama yaptı. Kamuya açılmamış özel bir durum olmadığı belirtildi.