Kuveyt Türk, Brandon Hall’dan 6 Altın Ödül Kazandı: İK Uygulamalarıyla Başarı Taçlandı

Kuveyt Türk, Brandon Hall'dan 6 Altın Ödül Kazandı: İK Uygulamalarıyla Başarı Taçlandı

Yenilikçi ve özgün insan kaynakları uygulamalarıyla dikkat çeken Kuveyt Türk, Brandon Hall Group’un düzenlediği HCM Excellence Awards 2024’te 6 altın ödül kazandı ve global ölçekte başarısını bir kez daha kanıtladı.

İnsan Kaynakları Alanında 6 Altın Ödül

Altı yıl üst üste Türkiye’nin En İyi İşvereni ödülüne layık görülen Kuveyt Türk, insan kaynakları alanındaki çalışmalarının uluslararası alanda da takdir edilmesiyle gurur duyuyor. Dünyanın önde gelen danışmanlık şirketlerinden Brandon Hall Group’un düzenlediği HCM Excellence Awards’ta 6 altın ödül kazandı. Kuveyt Türk, Brandon Hall'dan 6 Altın Ödül Kazandı: İK Uygulamalarıyla Başarı Taçlandı

Başarıya Götüren Uygulamalar

Kuveyt Türk, “Stajyerlerin En İyi Şekilde Seçilmesi ve İşe Alınması”, “En İyi Yetenek Kazanımı Süreci”, “En İyi Kurumsal Kültür Dönüşümü”, “En İyi Yan Haklar, Sağlık ve Refah Programı”, “Harmanlanmış Öğrenme Programının En İyi Kullanımı” ve “En İyi Kurumsal Eğitim Üniversitesi” kategorilerinde altın ödüller kazandı. Kuveyt Türk, Brandon Hall'dan 6 Altın Ödül Kazandı: İK Uygulamalarıyla Başarı Taçlandı

Kuveyt Türk: ‘Önce İnsan, Önce Çalışan’

Kuveyt Türk Strateji ve İK’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, çalışanlarına verdikleri önemi vurgulayarak, “Her zaman ‘önce insan – önce çalışan’ anlayışıyla hareket eden bir katılım finans kuruluşu olduk. Bilimin ve teknolojinin sunduğu imkânları kullanarak çalışanlarımızın eğitim, gelişim ve kariyerini destekliyoruz.” dedi.

Kuveyt Türk, insan kaynakları uygulamalarındaki başarısını ve yenilikçi yaklaşımını Brandon Hall Group’un ödülleriyle bir kez daha kanıtladı. ‘Önce İnsan, Önce Çalışan’ anlayışıyla hareket eden Kuveyt Türk, insan kaynakları alanında öncü olmaya devam ediyor.

Exit mobile version