LayerAI (LAI) Coin: %44 Artış Potansiyeliyle Tahtadan Fırlayabilir mi?

LayerAI (LAI) Coin: Artış Potansiyeliyle Tahtadan Fırlayabilir mi?

Yapay zeka odaklı LayerAI (LAI) coin’i son günlerde önemli bir yükseliş sinyali verdi. Kritik bir direnç seviyesini aşmasının ardından önümüzdeki günlerde yaklaşık yüzde 50 artış bekleniyor. Peki LayerAI nedir ve neden bu kadar ilgi görüyor?

LayerAI Nedir?

LayerAI, kullanıcıların verilerinden gelir elde etmelerini sağlayan bir ZK Layer-2 blok zinciridir. Blockchain ve yapay zeka (AI) teknolojilerini birleştirerek trilyonlarca dolar değerindeki veri ve yapay zeka pazarını merkezsizleştirmeyi hedefliyor. Şu anda 2 milyondan fazla kullanıcısı bulunan bir uygulamaya sahip. Müzik, oyun, flört, seyahat gibi alanlarda gelişmeler kaydediyor ve LayerAI ekosistemine katılarak yeni veri gelir kaynaklarını açığa çıkarıyor.LayerAI (LAI) Coin: Artış Potansiyeliyle Tahtadan Fırlayabilir mi?

LayerAI (LAI) Fiyat Analizi

LayerAI (LAI) coin’i, kritik destek seviyesi olan $0.008’e geri döndü ve bu seviyeyi 17 Kasım’da onayladı. Bu, önceki olayın sadece bir sapma olduğunu gösterir ve genellikle güçlü yukarı yönlü hareketlerle takip edilir. LAI fiyatı o zamandan beri yükseldi ve 6 Haziran 2023’ten beri fiyat için destek ve direnç seviyesi olan $0.016’daki önemli yatay direnç bölgesini aştı.

Boğa Yutma Mum Desteği

Kırılma, önemli ticaret hacmi eşliğinde boğa yutma mumu ile gerçekleştiği için geçerli kabul edilir. Günlük RSI, ayı uyumsuzluğu çizgisini aşarak 50’nin üzerinde bulunuyor, bu da olası daha fazla yukarı hareket için destek sağlıyor. Bu nedenle, LAI fiyatının mevcut seviyeden yüzde 44,17 artışla $0.025’e kadar yükselmeye devam etme olasılığı yüksektir.

En olası senaryo, LAI fiyatının yüzde 44,17’lik bir artışla $0.025’e kadar çıkacağını öngörüyor. Ancak bu boğa görünümü, LAI fiyatının günlük zaman çerçevesinde $0.016 seviyesinin altına düşmesi durumunda geçersiz hale gelebilir.

Exit mobile version