USD38,13
%0.11
EURO43,57
%1.31
JPY0,002680
%0.01
RUB0,465200
%1.25
GBP50,90
%0.84
EURO/USD1,14
%0.77
BIST9.288,23
%-1.12
GR. ALTIN4.047,86
%2.34
BTC83.866,68
%0.26

Son Haberler

Ekonomi

Japonya Merkez Bankası Büyüme Tahminini Düşürüyor

ABD gümrük tarifelerinin riskleri büyüme tahminlerini etkiliyor. BOJ, ekonomik toparlanma senaryosunu koruma mücadelesi veriyor.

Gündem

Çin ve ABD Arasında Ticaret Görüşmeleri Krizi

Çin, ticaret görüşmelerinde karşılıklı saygı ve netlik talep ediyor. ABD’nin tutumu ilişkilerde gerilimi artırıyor.

Ekonomi

Sabiha Gökçen Avrupa’da Zirveye Oynuyor

2025 yılı hava trafik raporuna göre, Sabiha Gökçen Havalimanı büyüme oranıyla Avrupa’nın en dikkat çeken havalimanlarından biri oldu.

Ekonomi

2025 Yazı Rekor Sıcaklıklarla Kapıda: Uzmanlardan Kritik Uyarı

Türkiye 2025 yazında aşırı sıcaklık ve kuraklıkla karşı karşıya! Bu durum, tarım ve su kaynaklarını tehdit ediyor.

Borsa

2025 Borsa İstanbul’da Bedelsiz Rüzgarı Esiyor

2025 yılı bedelsiz sermaye artırımlarıyla dikkat çekiyor. SPK onaylı 32 şirket yatırımcıların gündeminde.

Ekonomi

Google’a 5 Milyar Sterlinlik Rekabet Davası Açıldı

Google, online arama pazarındaki hakimiyetini kötüye kullanmakla suçlanıyor. Şirket, Birleşik Krallık’ta büyük bir tazminat davasıyla karşı karşıya.

Ekonomi

Yurt Dışı Çıkış Harcı Gelirinde Rekor Artış!

Yurt dışı çıkış harcı gelirlerinde yüzde 492 oranında artış yaşandı. İşte harç artışının detayları…

Ekonomi

Bakan Isikhan’dan Staj Destekleriyle İlgili Önemli Açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, staj destekleriyle ilgili çarpıcı rakamlar ve yeni hedeflerini açıkladı.

Ekonomi

Sırrı Süreyya Önder’in Hayatı ve Siyasi Kariyeri

Adıyaman doğumlu Sırrı Süreyya Önder, Türk siyasetinde ve sanat dünyasında öne çıkan bir isim olarak tanınıyor.

Ekonomi

Euro Bölgesi’nde Enflasyon Mart Ayında Düştü

Euro Bölgesi’nde yıllık enflasyon mart ayında yüzde 2,2’ye gerileyerek, Şubat ayına göre düşüş gösterdi.