Lenzing’in Yeni CEO’su: Tekstil Devine 1 Eylül’de Rohit Aggarwal Geliyor

Lenzing'in Yeni CEO'su: Tekstil Devine 1 Eylül'de Rohit Aggarwal Geliyor

Lenzing Grubu, tekstil ve non-woven sektörünün önde gelen rejenere selüloz elyaf tedarikçisi olarak, 1 Eylül 2024 tarihinde Rohit Aggarwal’ın CEO olarak atanmasıyla yönetim kurulunda önemli bir değişikliğe gidiyor.

Lenzing’in Yeni CEO’su Rohit Aggarwal

Tekstil ve kimya sektöründe uzun yıllar deneyimli olan stratejik bir iş ekonomisti ve küresel bir lider olan Rohit Aggarwal, 1 Eylül 2024’ten itibaren Lenzing’in CEO’su olacak. Aggarwal, uluslararası pazarların stratejik gelişimi ve etkin üst yönetim ekiplerinin kurulması konusunda uzmandır. Aynı zamanda küresel tekstil, non-woven ve elyaf pazarlarında geniş deneyime sahip olması, Lenzing’in ana faaliyetlerini hem kapsam hem de coğrafya bağlamında iyi anlamasını sağlayacaktır.Lenzing'in Yeni CEO'su: Tekstil Devine 1 Eylül'de Rohit Aggarwal Geliyor

Lenzing Yönetim Kurulu Değişikliği

Mevcut CEO Stephan Sielaff, Ağustos sonunda Denetim Kurulu ile vardığı anlaşma sonucunda görevinden ayrılacak. Lenzing Denetim Kurulu Başkanı Cord Prinzhorn, Stephan Sielaff’a şirketin zorlu dönemleri atlatmasında gösterdiği çabalar için teşekkür etti. Prinzhorn ayrıca, Rohit Aggarwal’ın yeni görevinin üstesinden gelmek için gerekli becerilere sahip olduğuna inandığını ifade etti.

Stephan Sielaff’tan Veda Mesajı

Stephan Sielaff, zorlu bir pazar ortamında, ekibinin yoğun çalışmaları sayesinde daha iyi bir Lenzing yarattıklarını belirtti. Sielaff, Lenzing yolculuğunda ona eşlik eden herkese teşekkür ederek, şirketin geleceğinin parlak olduğuna inandığını ifade etti.

Lenzing’in yeni CEO’su Rohit Aggarwal, şirketin sürdürülebilir tekstil sektöründe liderliğini sürdürmesi için tüm yönetim kurulu üyeleri ve Lenzing çalışanları ile birlikte çalışacağını belirtti. Aggarwal, zorlu piyasa koşullarında Lenzing’in bu zorlukların üstesinden gelmek için gerekli çabayı göstermeye devam edeceğini vurguladı.

Exit mobile version