MediaMarkt Türkiye’de 100. Mağazasını Açıyor: Manavgat’ta Teknoloji Şöleni!

MediaMarkt Türkiye'de 100. Mağazasını Açıyor: Manavgat'ta Teknoloji Şöleni!

Avrupa’nın lider elektronik perakendecisi MediaMarkt, 100. mağazasını Türkiye’de açıyor. Manavgat’ta 28 Ağustos’ta kapılarını açacak olan yeni mağaza, özel kampanyalar ve etkinliklerle tüketicilerini bekliyor.

MediaMarkt Türkiye’de Büyüyor

Türkiye’de yatırımlarına devam eden MediaMarkt, mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. 100. mağaza, “Look and Feel” konseptiyle tasarlanmış ve Manavgat’ın Sorgun Mahallesi’nde bulunuyor.MediaMarkt Türkiye'de 100. Mağazasını Açıyor: Manavgat'ta Teknoloji Şöleni!

100. Mağaza Açılışı Etkinlikleri

Açılış gecesi 28 Ağustos’ta saat 23.59’da başlayacak ve DJ performansları, drone gösterileri ve çeşitli ürün kategorilerinde özel kampanyalar ile kutlanacak.MediaMarkt Türkiye'de 100. Mağazasını Açıyor: Manavgat'ta Teknoloji Şöleni!

Kampanyalar ve İndirimler

29-30 Ağustos tarihlerinde devam edecek kampanya kapsamında akıllı telefonlar, TV’ler, bilgisayarlar, ev aletleri ve daha birçok ürün indirimlerle satışa sunulacak. MediaMarkt CLUB üyeleri ise açılışa özel 10 kat puan kazanacak.MediaMarkt Türkiye'de 100. Mağazasını Açıyor: Manavgat'ta Teknoloji Şöleni!

MediaMarkt’ın 100. mağazasının açılışı, Türkiye’deki büyüme stratejisinin önemli bir adımı. Yeni mağaza, Manavgat ve çevresindeki tüketicilere geniş bir ürün yelpazesi ve benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor.

Exit mobile version