Meme Coin Piyasası Hareketleniyor: DOGE Balinaları 1 Milyar Dolarlık Alım Yaparken POPCAT Yeni Bir ATH’ye Ulaştı

Meme Coin Piyasası Hareketleniyor: DOGE Balinaları 1 Milyar Dolarlık Alım Yaparken POPCAT Yeni Bir ATH'ye Ulaştı

Meme coin piyasası, DOGE ve POPCAT gibi önemli oyuncuların hareketleriyle hareketli bir dönem geçiriyor. DOGE balinaları büyük bir birikim yaparken, POPCAT yeni bir ATH’ye ulaştı.

DOGE Balinaları Birikime Devam Ediyor

Elon Musk’ın ABD seçimleri ile ilgili açıklamaları ve DOGE’ye olan desteği, Dogecoin’in fiyatını belirsiz bir seyir izlemesine neden oldu. Ancak, son dönemde yaşanan yüksek balina birikimleri, bir fiyat artışının yaklaştığına işaret ediyor. Son bir günde 1 milyar DOGE alımı gerçekleşti ve büyük miktarda DOGE tutan hesap sayısında artış gözlendi. Bu alımın 109 milyon dolar değerinde olduğu tahmin ediliyor ve yeni bir fiyat artışını tetikleyebileceği düşünülüyor. İki ay önce 0,13 dolar seviyesine ulaşan meme coinin balina faaliyetlerinde artışın giderek artması da göze çarptı ve fiyatın bu seviyeden giderek düşmesi ile balina birikimlerinin arttığı görüldü. DOGE fiyatı ise son bir günde yüzde 2,94 artarak 0,1125 dolar seviyesine ulaştı.Meme Coin Piyasası Hareketleniyor: DOGE Balinaları 1 Milyar Dolarlık Alım Yaparken POPCAT Yeni Bir ATH'ye Ulaştı

POPCAT Yükselişi Sürüyor

Solana tabanlı meme coin Popcat, bir aydır yükselen bir trendde hareket ediyor ve son bir haftada yüzde 45 artışla yüksek performanslı meme coinlerden biri oldu. Son bir günde yüzde 11 yükseliş kaydeden Popcat, piyasa değeri açısından 55. sıraya yükseldi. 1.406. 813.034 dolarlık piyasa değeriyle 6. en büyük meme coin oldu. Tüm zamanların en düşük seviyesinden yüzde 2200’den fazla artış gösteren meme coine yatırımcı ilgisi de yükseldi. Açık Faiz (OI) oranı son 24 saate yüzde 28 arttı. Ancak hacmindeki düşüş bunu desteklemedi ve Popcat hacmi aynı zaman zarfında yüzde 21 geriledi. Son fiyat artışı ile birlikte tüm zamanların en yüksek seviyesine 1,39 dolar ile ulaşan POPCAT, güncel olarak yeni bir ATH’yi test edebilir. Bu sırada FLOKI fiyatı 0,00013 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 1.336.403.796 ABD doları.

Meme coin piyasası, DOGE ve POPCAT gibi önemli oyuncuların hareketleriyle hareketli bir dönem geçiriyor. DOGE balinaları büyük bir birikim yaparken, POPCAT yeni bir ATH’ye ulaştı. Bu durum, meme coinlerin gelecekteki performansı hakkında merak uyandırıyor.

Exit mobile version