Meme Coin’lerde Dev Dalgalanmalar: DOGE Balinaları Birikime Devam Ederken POPCAT Yeni ATH’ye Ulaştı

Meme Coin'lerde Dev Dalgalanmalar: DOGE Balinaları Birikime Devam Ederken POPCAT Yeni ATH'ye Ulaştı

Meme coin gündemi değişiyor: DOGE balinaları birikim yaparken POPCAT yeni bir ATH’ye ulaştı. Kripto para piyasası sakinleşirken meme coinler hareketli bir seyir izliyor. Lider meme coin DOGE, Elon Musk’ın son açıklamaları ve ABD seçimleri arasında karışık bir seyir izliyor. SHIB önemli bir kilometre taşına ulaşırken Popcat, Floki’yi geride bırakarak yükselişini sürdürüyor.

DOGE Balinaları Birikime Devam Ediyor

Elon Musk’ın ABD seçimleri ile ilgili açıklamaları Dogecoin’i hareketli bir seyire soktu. Ancak yüksek balina birikimleri önemli bir fiyat artışının yaklaştığını gösteriyor. Son bir günde 1 milyar DOGE alımı gerçekleşti ve büyük miktarda Dogecoin’e sahip hesap sayısı artış gösterdi. 109 milyon dolarlık bu alımın fiyatı yükseltmesi bekleniyor. İki ay önce 0,13 dolara ulaşan meme coin’in balina faaliyetleri arttı, fiyat düştü ve balinalar birikime devam etti. DOGE fiyatı son bir günde %2,94 artarak 0,1125 dolara ulaştı.Meme Coin'lerde Dev Dalgalanmalar: DOGE Balinaları Birikime Devam Ederken POPCAT Yeni ATH'ye Ulaştı

POPCAT Yükselişi Sürüyor

Solana tabanlı meme coin Popcat fiyatı bir aydır yükseliyor. Son bir haftada %45 artarak en yüksek performans gösteren meme coinlerden biri oldu. Son bir günde %11 artan Popcat, piyasa değeri açısından 55. sıraya yükseldi. 1.406.813.034 dolarlık piyasa değeri ile 6. büyük meme coin oldu. Tüm zamanların en düşük seviyesinden %2200’den fazla yükselen Popcat’e yatırımcı ilgisi arttı. Açık Faiz (OI) oranı son 24 saate %28 arttı, ancak hacmindeki düşüş bunu desteklemedi. Popcat hacmi aynı zaman zarfında %21 geriledi. Son fiyat artışı ile tüm zamanların en yüksek seviyesine 1,39 dolara ulaşan POPCAT, yeni bir ATH’yi test edebilir. FLOKI fiyatı şu anda 0,00013 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 1.336.403.796 ABD doları.

Meme coin gündemi değişiyor: DOGE balinaları birikim yaparken POPCAT yeni bir ATH’ye ulaştı. Meme coin piyasası, DOGE ve POPCAT’in hareketli seyri ile yatırımcılar için heyecan verici bir dönemden geçiyor. Balina birikimleri ve Popcat’in yükselişi, meme coinlerin önümüzdeki dönemde nasıl bir yol izleyeceğini merak konusu yapıyor.

Exit mobile version