Categories: Borsa

ODAŞ, 2024’te ‘İtibarlı Baykuş Ödülü’nü Kazandı: Sektörde Güçlü Konumu ve Paydaş Odaklı Yönetimi Ödüllendirildi

ODAŞ Grubu, 2024 yılında ERA Research & Consultancy ile gerçekleştirdiği “Zirveye Doğru İtibarın Yol Haritası” araştırması ile Türkiye Araştırmacılar Derneği (TÜAD) tarafından verilen “İtibarlı Baykuş Ödülü”nün sahibi oldu.

İtibar Yönetiminde Stratejik Yol Haritası Ödül Getirdi

ODAŞ’a “İtibarlı Baykuş” kategorisinde ödülü getiren projeler arasında; işveren markasına yapılan yatırım, yatırımcı ilişkileri alanındaki faaliyetler ve medya çalışmaları yer alıyor. 2024 yılında üniversitelerle yapılan iş birliği kapsamında 8 farklı lokasyonda 2.500’den fazla öğrenciden başvuru alan “Geleceğini Enerjinle Dönüştür” staj projesi, araştırmanın başarısına önemli katkı sağladı.ODAŞ, 2024'te 'İtibarlı Baykuş Ödülü'nü Kazandı: Sektörde Güçlü Konumu ve Paydaş Odaklı Yönetimi ÖdüllendirildiODAŞ, 2024'te 'İtibarlı Baykuş Ödülü'nü Kazandı: Sektörde Güçlü Konumu ve Paydaş Odaklı Yönetimi Ödüllendirildi

ODAŞ’ın Başarısı ve ‘İtibarlı Baykuş Ödülü’

Enerji, madencilik ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren ODAŞ, TÜAD’ın bu yıl 12. kez düzenlediği Baykuş Ödülleri’nde itibar ve sosyal paydaş yönetimini değerlendiren ‘İtibarlı Baykuş Ödülü’ dalında Gümüş Baykuş Ödülü ile sektördeki başarısını bir kez daha kanıtladı. Kurumsal yatırımcılar tarafından bağlılık oranları yüksek olan ODAŞ, çalışılmak istenen işveren markaları arasında yer aldı.

Çalışan Odaklı İnsan Kaynakları Politikaları

İşveren markası çalışmaları kapsamında genişletilen yan haklar da bu ödülün kazanılmasında önemli rol oynadı. ODAŞ’ın “İnsanı ve Çevreyi Keşfeden” temasına yönelik geliştirilen Müzekart yan hakkı, çalışanların kültürel ve kişisel gelişimlerini destekleyen bir proje olarak dikkate değer görüldü.

ODAŞ Kurumsal İletişim Yöneticisi Yasemin Aydınlar, bu ödülün, paydaşlarına verdikleri önemi ve güveni de temsil ettiğini belirtti. ERA Research & Consultancy proje yöneticilerinden Tuğba Aytaş Teber ise “İtibarlı Baykuş Ödülü”nün sadece ODAŞ’ın başarısının değil, aynı zamanda doğru araştırma tasarımının ve stratejiye yön gösteren verilerin katkısının da bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Enis Mutlu

Ben Enis Mutlu. Borsa İstanbul ve Dünya borsaları üzerine son dakika haberlerini sizlerle paylaşıyorum. Temettü veren hisseler, sermaye artırımları, borsalardaki önemli gelişmeleri haberlerimden takip edebilirsiniz.

Recent Posts

Venedik, Günübirlik Turistlerden Ücret Almaya Devam Ediyor

Tarihi Venedik, günübirlik ziyaretçi uygulamasını bu yıl da sürdürüyor. Kent, turist baskısını azaltmayı hedefliyor.

4 saat ago

SPK’dan Sermaye Artırımları ve Para Cezası Kararı!

SPK, haftalık bülteninde sermaye artırımları, para cezaları ve açığa satış düzenlemeleriyle dikkat çekti. İşte ayrıntılar!

5 saat ago

Brent Petrol İşlemlerine Kutsal Cuma Arası

Petrol piyasaları, Kutsal Cuma tatili nedeniyle bugün işleme kapalı. Fiyatlar ise geçen haftadan bu yana…

5 saat ago

SPK’dan Açığa Satış Yasağına İlişkin Yeni Karar!

Sermaye Piyasası Kurulu, açığa satış işlemlerine yönelik önemli düzenlemeler yaptı. İşte detaylar ve uygulanacak tedbirler!

5 saat ago

Tofaş’tan 256 Milyon Euro’luk Dev Yatırım

Tofaş, Stellantis onayı sonrası yeni hafif araç projesi için 256 milyon Euro yatırım yapmaya hazırlanıyor.

5 saat ago

Tofaş’tan Yeni Hafif Araç Hamlesiyle Büyük Atılım

Tofaş, 256 milyon Euro yatırımla yeni hafif araç projesini hayata geçirerek ihracat ve üretimde büyümeyi…

5 saat ago