PayPal’in ENS Desteğiyle ENS Coin Fiyatı %5,21 Atladı!

PayPal'in ENS Desteğiyle ENS Coin Fiyatı %5,21 Atladı!

PayPal’in ENS adreslerini tüm kripto kullanıcılarına açmasıyla, ENS Coin fiyatı 5 dakikalık bir mumda %5,21 oranında yükselerek 17,7 dolara ulaştı. Bu gelişme, ENS’nin kripto dünyasında kullanımını artıracağı beklentisiyle yatırımcılar arasında heyecan yarattı.

ENS Coin Neden Yükseliyor?

ENS Coin’in yükselişinin arkasındaki sebep, PayPal ve Venmo entegrasyonu ile ENS cüzdan adreslerinin kullanımı kolaylaşması. ENS Labs’ın açıklamasına göre, bu özellik ilk olarak ABD’li müşteriler için kullanıma sunulacak ve cüzdan adreslerinin karmaşıklığını ortadan kaldıracak. ENS, internet sitelerine IP adresi yerine domain adresi yazarak erişim sağlamak gibi bir hizmet sunuyor.PayPal'in ENS Desteğiyle ENS Coin Fiyatı %5,21 Atladı!

ENS Coin ve Ethereum Name Service

Sayılar karmaşıktır ve akılda tutulması zordur. Ancak domain adresleri daha akılda kalıcıdır. Bu düşünceden yola çıkarak, Ethereum Name Service (ENS) $2,382.42’ye başlatıldı ve kullanıcı.eth gibi cüzdan adreslerinin oluşturulmasını mümkün kıldı. Böylece kullanıcılar, ETH veya ETH tokenleri transfer ederken, uzun rakamlar ve harflerden oluşan adresler yerine direkt olarak alıcının ENS adını kullanabiliyorlar.PayPal'in ENS Desteğiyle ENS Coin Fiyatı %5,21 Atladı!

ENS Coin’in Geleceği

PayPal’in ENS entegrasyonu duyurusuyla ENS Coin fiyatı %5 arttı. BTC büyük düşüşler yaşamazsa ENS Coin, ilerleyen saatlerde güçlü bir şekilde kalabilir.PayPal'in ENS Desteğiyle ENS Coin Fiyatı %5,21 Atladı!

PayPal’in ENS desteği, ENS’nin kripto dünyasındaki kullanımını artıracağı ve ENS Coin’in değerini yükselteceği beklentisini doğurdu. Bu gelişme, kripto dünyasında önemli bir adım olarak kabul ediliyor ve gelecekte daha fazla entegrasyonun yaşanabileceğini gösteriyor.

Exit mobile version