Pınar, İzmir Fuarı’nda 93. Yıla Lezzet Katacak!

Pınar, İzmir Fuarı'nda 93. Yıla Lezzet Katacak!

Pınar, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşacak ve lezzetli ürünlerini sergileyecek.

Pınar, İzmir Fuarı’nda

9 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’na Pınar, lezzetli süt ve et ürünleriyle katılacak. Pınar standında ziyaretçiler, Pınar’ın geniş ürün yelpazesini deneyimleme fırsatı bulabilecekler. Ayrıca, Pınar Kido Maskotu ile çocukların keyifli zaman geçirmeleri sağlanacak.Pınar, İzmir Fuarı'nda 93. Yıla Lezzet Katacak!

Yeni Ürünler ve Geleneksel Lezzetler

50 yılı aşkın süredir sektörünün lideri olan Pınar, inovatif ve tüketici odaklı yaklaşımıyla geliştirdiği yeni ürünlerini ve geleneksel lezzetlerini fuarda sergileyecek. Pınar, 30 Ağustos – 9 Eylül tarihlerinde Kültürpark’ta düzenlenecek olan İzmir Fuarı’na, Pınar Süt’ün yeni nesil ambalajlı süt ürünleri ve Pınar Et’in lezzetli ürünleriyle katılacak.Pınar, İzmir Fuarı'nda 93. Yıla Lezzet Katacak!

Pınar Labne’nin 40. Yılı Kutlaması

Bu yıl 40. yılını kutlayan Pınar Labne, birbirinden lezzetli çeşitleriyle İzmir Enternasyonal Fuarı’nda tüketicilerle buluşacak. Pınar Kido Maskotu, fuar süresince standda bulunacak ve minik ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak.Pınar, İzmir Fuarı'nda 93. Yıla Lezzet Katacak!

Pınar, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda hem yeni ürünleriyle hem de geleneksel lezzetleriyle ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Exit mobile version