USD34,16
EURO37,82
JPY0,233900
RUB0,360700
GBP45,00
EURO/USD1,10
BIST8.957,59
GR. ALTIN2.911,01
BTC60.208,53
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Popüler Analist: 2 Altcoin’de %50’den Fazla Artış Bekleniyor!

Popüler Analist: 2 Altcoin’de %50’den Fazla Artış Bekleniyor!

Popüler Analist: 2 Altcoin'de 'den Fazla Artış Bekleniyor!
Popüler Analist: 2 Altcoin'de %50'den Fazla Artış Bekleniyor!
service

Popüler kripto para analisti ve stratejisti Bluntz, Solana tabanlı memecoin Bonk (BONK) için güçlü bir hafta öngörüyor. Analist, BONK’un son düşüşüne rağmen önümüzdeki günlerde önemli bir yükseliş yaşayacağını ifade ediyor.

Analistin BONK Tahmini

Anonim analist Bluntz, sosyal medya platformunda yaptığı açıklamada, Bonk’un beş dalgalı bir yükselişin ortasında olduğunu belirtti. Bluntz, Elliott Wave teorisinin popüler bir uygulayıcısı olup, bu teoriye göre yükselişte olan bir varlık genellikle beş dalgalı bir ralliyi takip eder.

Popüler Analist: 2 Altcoin'de 'den Fazla Artış Bekleniyor!

Fiyat Hedefleri ve Karşılaştırmalar

Analist, BONK’un 0.000033 dolara kadar yükselmesini sağlayacak bir grafik paylaştı. Ayrıca, BONK’un PEPE ile karşılaştırıldığında üst performans göstereceğini öne sürerek ‘Haftalıkta hızlı bir düşüş oldu, bu benim görüşüme göre BONK’un turbo yeşil bir hafta için ideal konumda.’ dedi.

Popüler Analist: 2 Altcoin'de 'den Fazla Artış Bekleniyor!

PEPE’nin Potansiyeli

Analist ayrıca ‘PEPE’nin bu düşüşü bir dalga 4 olarak görüyorum ve kenarda bekleyenler için mutlak bir fırsat.’ diyerek PEPE’yi işaret etti. Analistin grafiğine göre, PEPE’nin 0.000013 dolara kadar yükselmesini ve küçük bir beş dalgalı ralliyi tamamlamasını bekliyor.

Popüler Analist: 2 Altcoin'de 'den Fazla Artış Bekleniyor!

Analistin tahminlerine göre BONK ve PEPE’nin güçlü bir performans sergilemesi beklentisi, yatırımcılar için potansiyel fırsatlar sunuyor. Özellikle memecoin piyasasında liderliğin PEPE’den BONK’a geçtiği değerlendiriliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir