QNB Sigorta, 2023 Yıllık Raporu ile 3 Uluslararası Ödül Kazandı!

QNB Sigorta, 2023 Yıllık Raporu ile 3 Uluslararası Ödül Kazandı!

QNB Sigorta, 2023 Yıllık Faaliyet Raporu ile uluslararası platformlarda ödüllendirilerek başarısını bir kez daha kanıtladı. LACP Vision Awards ve ARC Awards’ta aldığı ödüller, QNB Sigorta’nın raporlama kalitesini ve iletişim stratejisinin başarısını ortaya koyuyor.

LACP Vision Awards’tan Üç Ödül ve İki Derece

QNB Sigorta’nın 2023 Faaliyet Raporu, LACP Vision Awards’ta 100 üzerinden 98 puan alarak sigortacılık sektöründe Gold Ödül’e layık görüldü. Rapor aynı zamanda “Bölgesel En Çok Gelişen Rapor” kategorisinde Silver Ödül’ün sahibi oldu. Rapor, bu başarılara ek olarak EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinin en iyi 19. raporu oldu ve Türkiye’nin en iyi ilk 20 raporu arasına girdi. Geçtiğimiz mali yıl boyunca yıllık rapor iletişiminde yöntem açısından kusursuz olarak değerlendirilen Faaliyet Raporu, Teknik Başarı Ödülü’nü de kazanarak LACP Vision Awards’tan toplamda üç ödül ve iki derece ile döndü.QNB Sigorta, 2023 Yıllık Raporu ile 3 Uluslararası Ödül Kazandı!

ARC Awards’tan Bronz Ödül

Yıllık faaliyet raporlarının kapak tasarımı, başkan mektubu, iç tasarım, yazılı metnin netliği, kurumsal bilgilerin sunumu, finansal verilerin ifadesi ve kuruluşun ruhunun ne kadar iyi yansıtıldığı gibi kriterlerin baz alınarak değerlendirildiği ARC Awards’ta da QNB Sigorta, “Non-English Annual Reports I Insurance: Life & Health” kategorisinde Bronze Ödül kazandı. Böylelikle bu kategoride ödüle layık görülen tek sigortacılık şirketi QNB Sigorta oldu.QNB Sigorta, 2023 Yıllık Raporu ile 3 Uluslararası Ödül Kazandı!

QNB Sigorta, 2023 Yıllık Raporu ile Uluslararası Ödüller Kazandı

QNB Sigorta, 2023 yılında yürüttüğü çalışmaları içeren Faaliyet Raporu ile dünya çapında itibara sahip halkla ilişkiler platformlarından olan Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP – League of American Communications Professionals) ve çeşitli sektörlerden global devlerin yıllık faaliyet raporlarının incelendiği ARC Awards tarafından birçok ödüle layık görüldü.QNB Sigorta, 2023 Yıllık Raporu ile 3 Uluslararası Ödül Kazandı!

QNB Sigorta’nın 2023 Yıllık Faaliyet Raporu’nun LACP Vision Awards ve ARC Awards’ta elde ettiği ödüller, şirketin raporlama kalitesini, iletişim stratejisini ve sektördeki önemini bir kez daha ortaya koyuyor.

Exit mobile version