Reeder, Elektrikli Araç Modelinin Üretimi Tamamlandı: %100 Onaylandı!

Reeder, Elektrikli Araç Modelinin Üretimi Tamamlandı: 0 Onaylandı!

Reeder, Elektrikli Araç Projesine dahil olan Reeder Fancy modelinin test versiyonu üretimini %100 tamamlanma derecesi ile başarıyla sonuçlandırdı. Şirket, araç için EMC testlerinin başlatıldığını ve Araç Tip Onay Belgesi alınması için çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Elektrikli Araç Projesi: Yeni Bir Döneme Merhaba

Şirket, Samsun’daki üretim tesislerinde 30 Ağustos 2024 tarihinde ilk elektrikli aracını üretmeyi hedeflediğini 02.02.2024 tarihinde duyurmuştu. Daha sonra, 09.06.2024 tarihinde Reeder Fancy modelinin Ağustos 2024 döneminde seri üretimine başlanması için tedarik amaçlı ilk siparişlerin de Ağustos 2024 döneminde verileceğini açıklamıştı.Reeder, Elektrikli Araç Modelinin Üretimi Tamamlandı: 0 Onaylandı!

Reeder Fancy: Test Üretimi Tamamlandı

Yönetim Kurulu, elektrikli araç projesiyle ilgili gelişme ve ilerleme durumunu yatırımcılar ve kamuoyu ile paylaşmaya karar verdi. Elektrikli Araç Projesine dahil olan Reeder Fancy modelinin test versiyonu üretimi %100 tamamlanma derecesi ile başarıyla sonuçlandırılmıştır.Reeder, Elektrikli Araç Modelinin Üretimi Tamamlandı: 0 Onaylandı!

Sertifikasyon Süreci ve Seri Üretim

EMC testleri ile başlayacak olan Araç Tip Onay Belgesi’nin alınmasının ardından, hazırlanan onaylı teknik servis raporları, yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşuna iletilecektir. Sertifikasyon işlemlerinin tamamlanması ile eş zamanlı olarak seri üretime geçilecektir.

İlk Siparişler ve Ürün Tanıtımı

Bu amaçla tedarik süreçleri planlamaları da yapılmış olup ilk madde ve malzeme siparişleri verilmeye başlanmıştır. Reeder Fancy elektrikli araç modeline ilişkin detaylı açıklamalar https://reeder.com.tr/reev-fancy internet adresinde yayınlanmıştır. Söz konusu modele ilişkin kapsamlı ürün tanıtım organizasyonu Eylül 2024 döneminde Samsun’da yapılacak ve aynı dönemde ön siparişler alınmaya başlanacaktır.

Diğer Elektrikli Araç Modelleri ve Gelecek Planları

Mikro mobilite dünyasında teknoloji ve mekanik anlamında yaşanan değişimin her geçen gün hızlanarak arttığı bir dönemde olmamız nedeniyle diğer elektrikli araç modellerimize ilişkin değişen teknoloji ve artan ihtiyaçlar dikkate alınarak yürütülen proje geliştirme ve revizyon çalışmaları araştırma geliştirme departmanımızda yoğun şekilde devam etmektedir.

Reeder, Elektrikli Araç Projesi’nde önemli bir aşamayı geride bırakarak, Reeder Fancy modelinin test versiyonu üretimini %100 tamamladı. Şirket, bu gelişmenin elektrikli araç pazarına önemli bir katkı sağlayacağını ve sürdürülebilir bir gelecek için önemli adımlar atmaya devam edeceğini belirtti.

Exit mobile version