Şişecam, Çin’de 3 Günlük Deri Fuarında Tankrom® Markasını Sergiledi

Şişecam, Çin'de 3 Günlük Deri Fuarında Tankrom® Markasını Sergiledi

Şişecam, 3-5 Eylül tarihleri arasında Şangay’da düzenlenen ACLE (All China Leather Exhibiton) deri fuarında yerini aldı. Dünyanın en büyük iki soda üreticisi arasında yer alan Şişecam, fuarda deri tabaklama ürünleri için Tankrom® markasını sergiledi.

Tankrom® Markasıyla Deri Tabaklamada Öne Çıkıyor

Şişecam, krom kimyasallarında dünya lideri olarak, deri sektörüne sunduğu Tankrom® markalı ürünlerle tanıtım ve bilgi paylaşımı yaptı. Bazik krom sülfatta dünya lideri olan Şişecam, fuarda ziyaretçilere ürünlerini ve deri sektöründeki yenilikçi çözümlerini sundu.Şişecam, Çin'de 3 Günlük Deri Fuarında Tankrom® Markasını Sergiledi

ACLE Deri Fuarı’nda Şişecam

Şişecam, Çin’deki tek uluslararası deri fuarı olan ACLE’de yer alarak, deri sektöründe küresel varlığını güçlendirmeyi amaçlıyor. Fuarda Şişecam, deri kimyasalları alanında uzmanlığı ve sürdürülebilir üretim yaklaşımıyla dikkat çekti.

Şişecam, ACLE Deri Fuarı’nda Tankrom® markasıyla yerini alarak, deri sektörüne yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor. Dünya lideri konumuyla, Şişecam, deri tabaklamada sürdürülebilirliği ve kaliteyi ön plana çıkaran bir marka olarak öne çıkıyor.

Exit mobile version