Solana Fiyatı 140 Doları Aşamayacak mı? Peter Brandt Uyarıyor!

Solana Fiyatı 140 Doları Aşamayacak mı? Peter Brandt Uyarıyor!

Fed faiz indirimiyle birlikte yükselişe geçen Solana (SOL), kritik bir dönüm noktasında. Eylül başından beri 140 doları aşamayan altcoin, teknik analiz uzmanları tarafından yakından takip ediliyor. Solana’nın fiyatının hangi yöne doğru hareket edeceği belirsizliğini korurken, ünlü analist Peter Brandt’ın dikkat çeken uyarısı yatırımcıları endişelendiriyor.

Analist, SOL Grafiğine Dikkat Çekiyor!

Zayıf bir trendde hareket eden Solana için güncel bir fiyat tahmininde bulunan Peter Brandt, altcoinin alçalan trendde dikdörtgen grafik modeli oluşturduğunu belirtti. Brandt, Solana’nın 129 dolardan direnç görebileceğini ve 140 doları aşıp 204 dolara ulaşabileceğini söyledi. Analist, altcoin için iki önemli direnç noktası olan seviyeler ile büyük dikdörtgen modelini tamamlayarak 80 dolarlık bir değişim beklediğini açıkladı.Solana Fiyatı 140 Doları Aşamayacak mı? Peter Brandt Uyarıyor!

Solana Güncel Fiyat Görünümü

Piyasadaki iyimserlik ile birlikte son 24 saate yüzde 8’den fazla yükselen SOL fiyatı, güncel olarak 138 ile 139 dolar arasında dalgalı bir seyir izliyor. İşlem hacmi yüzde 61 artan altcoinin fiyatı 200 günlük EMA’nın sınırında önemli bir dönüm noktasında.

Solana ZK Teknolojisi Fiyatı Destekleyebilir mi?

Solana geliştiricileri ağda daha iyi verim almak için ZK Compression’ın Solana Mainnet-Beta sürümünün yayında olduğunu duyurdu. Bu yükseltme, 1000 kat tasarruf sağlayarak maliyet açısından önemli bir gelişme olarak nitelendiriliyor. Depolama ve maliyet açısından daha ölçeklenebilir ve ekonomik olan ZK Compression teknolojisi, Ethereum gibi rakiplere karşı SOL coinin konumunu güçlendirebilir. Bu sayede daha fazla kullanıcıyı çekebilecek olan bu teknolojinin fiyatı destekleyeceği düşünülüyor.

Solana’nın geleceği belirsizliğini koruyor. Peter Brandt’ın uyarısı, yatırımcılar için önemli bir dönüm noktası olabilir. ZK Compression gibi yeni teknolojilerin ise fiyat üzerinde olumlu etkiler yaratması bekleniyor. Ancak her yatırım kararı, kendi araştırma ve risk toleransınıza göre alınmalıdır.

Exit mobile version