Solana Fiyatı Yüzde 400 Artabilir mi? ABD Seçimleri Etkisi!

Solana Fiyatı Yüzde 400 Artabilir mi? ABD Seçimleri Etkisi!

Solana (SOL) fiyatı, Ekim ayının ikinci haftasında karışık bir seyir izledikten sonra haftanın son işlem gününde iyimser bir yükseliş trendi gösterdi. Standard Chartered’ın açıklamaları, Solana fiyatına dair yatırımcı iyimserliğini artırdı. Finans şirketi, ABD seçimlerinin Solana fiyatını nasıl etkileyeceğini değerlendirerek, Trump’ın kazanması durumunda altcoinin fiyatında yüzde 400’lük bir artış beklediğini belirtti.

ABD Seçimleri ve Solana Bağlantısı

Standart Chartered, CNBC’ye gönderdiği bir e-postada ABD seçimleri hakkındaki tahminini paylaştı ve özellikle Trump’ın kazanması durumunda kripto varlıkların, özellikle de Solana’nın nasıl etkileneceğini ele aldı. Şirket, genel olarak geniş dijital varlık ekosisteminin Trump yönetiminde, Harris yönetimine kıyasla daha fazla destek göreceğini düşünüyor.Solana Fiyatı Yüzde 400 Artabilir mi? ABD Seçimleri Etkisi!

Solana Fiyat Tahmini: Yüzde 400 Artış

Dijital varlık yöneticisi Geoffrey Kendrick, raporunda SOL coin’in önümüzdeki dönemde teknik özellikleriyle ilgi göreceğini belirtti. Kendrick, Solana’nın yüksek işlem hızının önemli olduğuna vurgu yaparak, hızlı ve merkezi olmayan uygulamalar için uygun yapısıyla Solana’nın önümüzdeki dönemde yüzde 100 ile 400 artabileceğini öngörüyor.Solana Fiyatı Yüzde 400 Artabilir mi? ABD Seçimleri Etkisi!

Solana Fiyat Analizi

Solana fiyatı şu anda 141.65 dolardan işlem görüyor ve işlem hacminde yüzde 10’luk bir artış yaşandı. CMF değeri negatif bölgede seyretmeye devam ediyor. Bollinger Bantları yatay seyir izleyerek bir süre fiyat volatilitesinin yatay devam edebileceğini gösteriyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 48 seviyesinde ve yukarı yönlü hareket ediyor. Altcoin yükselişini sürdürürse kısa vadede 145 doları test edebilir.Solana Fiyatı Yüzde 400 Artabilir mi? ABD Seçimleri Etkisi!

Bittensor: Dört Haneli Bir Yükseliş Bekleniyor

Son 24 saatte en çok kazanan altcoinlerden biri olan Bittensor (TAO), 618 dolardan işlem görüyor. Gün içinde yüzde 6,51 yükselen yapay zeka tokenı TAO fiyatının dört haneye ulaşabileceğine dair tahminler mevcut. Kripto analisti Dark Horseman, bir süredir yükselen kanal içinde hareket eden altcoin’in piyasadaki genel düşüşten etkilendiğini belirterek TAO fiyatı için cesur bir tahminde bulundu.

Bittensor Fiyat Analizi

TAO fiyatı 614 dolardan işlem görüyor ve Bollinger Bantları yatay bir seyir izliyor. Güncel olarak son bir ayın en yüksek seviyesinde işlem gören yapay zeka tokenı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 767 dolardan yüzde 19 düşük. Para giriş endeksi MFI, 50 seviyesine yakın 47 bölgesinde bulunuyor. Fiyat uzun 100 EMA’nın ve kısa periyottlu 50 EMA’nın üzerinde yer alıyor ve bu da yükseliş trendinin artabileceğini gösteriyor. Ancak trendin gücünü gösteren Ortalama Yön Endeksi (ADX), mevcut eğilimin gücünü koruduğunu işaret etmekte. Göreceli Güç Endeksi 63 seviyesinde ve aşırı alım bölgesine yaklaşıyor. RSI göstergesinin 70’in üzerine çıkması ürünün aşırı alındığını gösterir.

Solana, ABD seçimlerinin sonucuna bağlı olarak büyük bir yükseliş potansiyeline sahip. Standard Chartered’ın tahmini, Trump’ın kazanması durumunda Solana fiyatının yüzde 400 artabileceğini gösteriyor. Bu durum, Solana’nın teknik özelliklerinin ve potansiyel kullanım alanlarının yatırımcılar tarafından daha fazla ilgi göreceğini gösteriyor.

Exit mobile version