Solana Meme Coin SMOG Yükseliyor! ETH Lansmanı ve Airdrop Kampanyasıyla Piyasa Değeri 37 Milyon Dolara Ulaştı

Solana Meme Coin SMOG Yükseliyor! ETH Lansmanı ve Airdrop Kampanyasıyla Piyasa Değeri 37 Milyon Dolara Ulaştı

Solana tabanlı yeni meme coin SMOG, ETH lansmanı duyurusu ve airdrop kampanyasıyla yatırımcıların dikkatini çekti. Piyasa değeri kısa sürede 37 milyon dolara ulaşan SMOG, son 24 saat içinde yüzde 134’lük bir artış kaydetti.

SMOG ETH Entegrasyonu ve Airdrop Kampanyası

SMOG, geçtiğimiz günlerde Wormhole protokolü üzerinden Solana ve Ethereum ağları arasında entegrasyonunu tamamladı. Bu entegrasyon ile ETH lansmanı gerçekleşti. Airdrop kampanyası ile 10.000’in üzerinde tamamlanan görev bulunuyor.Solana Meme Coin SMOG Yükseliyor! ETH Lansmanı ve Airdrop Kampanyasıyla Piyasa Değeri 37 Milyon Dolara Ulaştı

SMOG’un Çok Zincirli Köprüleme Özelliği

ETH entegrasyonu, SMOG’un çok zincirli köprüleme özelliğini geliştirerek kullanıcıların token satın alım ve satış işlemlerini kolaylaştırıyor. Bu özellik ayrıca kâr oranını artırmak için başlangıçta 3 aylık bir ana kilitleme süresi ve yüzde 42’lik yüksek getirili AYP avantajı sunuyor.Solana Meme Coin SMOG Yükseliyor! ETH Lansmanı ve Airdrop Kampanyasıyla Piyasa Değeri 37 Milyon Dolara Ulaştı

SMOG Fiyat Analizi

SMOG’un fiyatı son 24 saat içinde yüzde 134,44’lük bir artış göstererek 0,0690 dolardan işlem görüyor. Bu artışın nedeni, yatırımcı ilgisi ve ETH lansmanı.

SMOG Nasıl Çalışır?

SMOG, gizemli ve yüksek airdrop kampanyalı bir meme coin olarak öne çıkıyor. SMOG sahipleri, ‘Ejderha Mahkemesi’ olarak adlandırılan uzman bir kripto topluluğuna erişim sağlayabiliyor.

SMOG Yol Haritası

SMOG’un yol haritasında staking özelliğinin lansmanı, airdrop planları ve olası bir yanma mekanizmasının etkisi yer alıyor. Proje 10.000’den fazla Loyal Chosen’a ulaşma hedefiyle büyüyor.

SMOG Nasıl Satın Alınır?

SMOG satın almak için Solana uyumlu Phantom gibi bir cüzdana ihtiyaç var. Jupiter borsası veya Birdeye aracılığıyla SOL, USDT, BONK tokenlerini kullanarak SMOG satın alınabilir.

SMOG, Solana tabanlı yeni bir meme coin olup ETH lansmanı ve airdrop kampanyasıyla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Piyasa değeri kısa sürede 37 milyon dolara ulaşan SMOG, çok zincirli köprüleme özelliği ve gelecek vaat eden yol haritasıyla dikkat çekiyor.

Exit mobile version