SUI Fiyatı Düştü! 3 Analist Neden Yine de Yükseliş Bekliyor?

SUI Fiyatı Düştü! 3 Analist Neden Yine de Yükseliş Bekliyor?

SUI, airdrop heyecanıyla piyasaya giriş yaptı ve kullanıcıları cezbetti. Fiyatında iniş çıkışlar yaşandı ancak son dönemdeki düşüşün ardından 3 analist SUI’de yükseliş beklentisiyle açıklamalar yaptı.

SUI Yorumları

SUI, 2023 ortasında piyasaya girdiğinde 1,4 dolardan işlem görüyordu. Piyasa çöküşleri sonrası 0,5 dolara kadar geriledi ancak Nisan 2024’te 2 dolara yükseldi. Son günlerde yaşanan düşüşün ardından 3 analist SUI’de yükseliş beklentisiyle açıklamalar yaptı.SUI Fiyatı Düştü! 3 Analist Neden Yine de Yükseliş Bekliyor?

SUI’de Yükseliş Beklentisi

Crypto Shango, X’te yaptığı yorumlarda SUI’nin büyük yükseliş yapısına sahip olduğunu ve 0,618 fib seviyesinin, talep bölgesinin ve likidite çıkışının tamamlandığını belirtti. Altcoin Sherpa ise 0,87 doları SUI için iyi bir giriş noktası olarak belirtirken, Yoddha da yatırımcıları SUI ekosisteminden gözlerini ayırmamaları konusunda uyardı.SUI Fiyatı Düştü! 3 Analist Neden Yine de Yükseliş Bekliyor?

SUI Kaç Dolar Oldu?

Dün yaşanan %10’luk fiyat artışının ardından Bitcoin $56,605.85’te sabit bir görünüm oluşturmuştu ancak SUI fiyatı bugün düştü. SUI fiyatı son 24 saatte %1,78’lik düşüşle 0,918 dolara geriledi ve 1 dolar seviyesinden uzaklaştı. SUI’nin market hacmi 2,4 milyar dolara geriledi ve 31. sırada yer aldı. 24 saatlik işlem hacmi de %26,63 düşerek 295 milyon dolara indi.SUI Fiyatı Düştü! 3 Analist Neden Yine de Yükseliş Bekliyor?

SUI’nin geleceği belirsizliğini koruyor. 3 analistin yükseliş beklentisiyle açıklamalar yapmasına rağmen fiyat düşüşü devam ediyor. Yatırımcılar, SUI’ye yatırım yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalı ve riskleri göz önünde bulundurmalıdır.

Exit mobile version