TMO’dan Müjde: 12 Eylül’den İtibaren Hububat Satışları Başladı!

TMO'dan Müjde: 12 Eylül'den İtibaren Hububat Satışları Başladı!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), bugün yaptığı açıklamada, buğday, arpa, çavdar ve diğer hububatların 12 Eylül’den itibaren satışa sunulduğunu duyurdu. TMO’nun bu kararı, piyasalarda istikrarı sağlamak ve ilgili sektörlerin ham madde ihtiyacını karşılamak amacıyla alındı.

TMO Hububat Satışları Başladı

TMO’nun X hesabından yapılan açıklamada, stoklarında bulunan ekmeklik buğday, makarnalık buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale’nin, 12 Eylül’den itibaren kişi ve kuruluş ayrımı olmaksızın, peşin bedel mukabili serbest satışa sunulduğu belirtildi. Taleplerin stokların bulunduğu Başmüdürlüklere doğrudan yapılacağı ve ödemelerin peşin olarak nakit veya kredi kartı ile yapılabileceği açıklandı.TMO'dan Müjde: 12 Eylül'den İtibaren Hububat Satışları Başladı!

Satış Koşulları

TMO, 25 Eylül’e kadar para yatırılmasını ve 30 Eylül’e kadar da ürünlerin teslim alınmasını sağlayacak. Bu süreçte, hububat stokları, talep eden herkese erişilebilir olacak.TMO'dan Müjde: 12 Eylül'den İtibaren Hububat Satışları Başladı!

TMO’nun hububat satışlarına başlaması, hem üreticilere hem de tüketicilere önemli faydalar sağlayacak. Bu adım, piyasalarda fiyat istikrarını sağlamak ve temel gıda maddelerine erişimi kolaylaştırmak açısından büyük önem taşıyor.

Exit mobile version