Toyota Türkiye, İnsan Kaynakları Alanında 3 Ödülle Parladı!

Toyota Türkiye, İnsan Kaynakları Alanında 3 Ödülle Parladı!

Toyota Türkiye, insan kaynakları alanındaki başarılarını bir kez daha kanıtlayarak, prestijli ödüller kazandı. Şirket, Brandon Hall Mükemmellik Ödülleri’nde Altın ve Bronz Ödül’e, Stevie Ödülleri’nde ise Bronz Stevie Ödülü’ne layık görüldü.

Geleceğin Liderleri Yeni Ödüller Getirdi

Toyota’nın 2011 yılında başlattığı ‘Future Leaders’ programı, yenilikçi yaklaşımıyla dikkat çekerek, Brandon Hall Group HCM Mükemmellik Ödülü’nde En İyi Yetenek Programı Altın Ödülü’ne layık görüldü. Aynı program, Stevie Ödülleri’nde de İnsan Kaynakları Başarısı Kategorisi’nde Bronz Stevie Ödülü’nü kazandırdı.Toyota Türkiye, İnsan Kaynakları Alanında 3 Ödülle Parladı!

En İyi Oryantasyon Programı: ‘Toyota Loading’

Toyota Türkiye, ‘Toyota Loading’ programıyla, potansiyel adaylarına ve yeni çalışanlarına unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu program, HCM Mükemmellik Ödülü’nde En İyi Oryantasyon Programı seçildi.Toyota Türkiye, İnsan Kaynakları Alanında 3 Ödülle Parladı!

Toyota Türkiye, İnsan Kaynakları Alanında 3 Ödülle Parladı!

‘Toyota Loading’, iş teklifini kabul eden adaylar için 6 ay süren bir oryantasyon programı olarak öne çıkıyor. Bu program, yeni çalışanların şirketi ve markayı hızlı bir şekilde tanımalarını ve kültür eğitim programlarıyla hızlıca adapte olmalarını sağlıyor.Toyota Türkiye, İnsan Kaynakları Alanında 3 Ödülle Parladı!

Toyota Türkiye, insan kaynakları alanında yaptığı yatırımların karşılığını almaya devam ediyor. Şirket, kurum kültürünü geliştirmeye ve çalışanlarının kendilerini her alanda geliştirmelerine katkı sağlamaya devam ediyor.

Exit mobile version